JE L' STE NEŠTO DRUGO OČEKIVALI? Moćna poruka Mirka Ivanića nakon plasmana u Ligu šampiona!

Autor:

Sport

28.08.2024

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalno izdanje Zvezde.

JE L' STE NEŠTO DRUGO OČEKIVALI? Moćna poruka Mirka Ivanića nakon plasmana u Ligu šampiona!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Bode/Glimt rezultatom 2:0 i obezbedili plasman u Ligu šampiona. Strelci za šampiona Srbije bili su Bruno Duarte sa bele tačke u 26. i Uroš Spajić u 59. minutu. Nakon meča, Mirko Ivanić je dao izjavu u kojoj je istakao da ekipa nije ništa drugo očekivala, te da su u ključnom trenutku uspeli da pokažu svoju najbolju igru.

 - Jel ste nešto drugo očekivali? Kad je bilo najpotrebnije, mi smo bili najbolji. Mnogo su nas kritikovali nakon prethodne utakmice, ali mi smo verovali. Verovali u sebe, verovali u naš stručni štab, da će doneti najbolje odluke i da ćemo pobediti - poručio je Ivanić.

Foto: Starsport

Mirko Ivanić

Nije izostala ni podrška vernih navijača Crvene zvezde koji su bili neizmerno ponosni na svoj tim. Njihova podrška je bila neizmerno važna za igrače tokom meča, a atmosfera na stadionu je bila nezaboravna. Navijači su bili glavni pokretači pozitivne energije koja je vodila ekipu ka pobedi.

Plasman u grupnu fazu Lige šampiona predstavlja ogroman uspeh za Crvenu zvezdu, a samim tim i za celokupan srpski fudbal. Ovo otvara nove mogućnosti za klub, ali i pruža priliku mladim igračima da se pokažu na velikoj evropskoj sceni. Očekuje se da će ova sezona Lige šampiona doneti uzbuđenje i izazove za tim iz Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading