OVACIJE ZA BORU ĐORĐEVIĆA! Evo kako su delije POZDRAVILE velikog zvezdaša! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.08.2024

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari mu se u Ljubljani bore za život.

OVACIJE ZA BORU ĐORĐEVIĆA! Evo kako su delije POZDRAVILE velikog zvezdaša! (VIDEO)

Foto: ATAImages

Crvena zvezda igra protiv Bode Glimta i u tom meču se bori za Ligu šampiona, a Delije ne zaboravljaju Boru Đorđevića. Poznati roker i veliki zvezdaš u Sloveniji je u teškom stanju i lekari se u Ljubljani danima bore za njegov život. Za to vreme, na "Marakani" ga ne zaboravljaju.

Na stadionu FK Crvena zvezda, "Rajko Mitić", u čast Bore Đorđevića sa razglasa je puštena navijačka pesma koju je Bora Đorđević otpevao. Na tom stadionu decenijama je bio redovan, na severnu tribinu je doneo niz navijačkih pesama, a navijači Zvezde ga nisu zaboravili kada mu je najteže.

Pogledajte video-snimak sa stadiona Zvezde na kojem se čuje kako odzvanja glas Bore Čorbe:

Pobeda protiv Bode Glimta donela bi crveno-belima 30 miliona evra, plus minumum šest UEFA bodova. Obaveza crveno-belih je da ove sezone osvoje 10 bodova kako bi ostali među TOP 50 klubova po koeficijentu i za naredni ciklus.

Crvena zvezda bi plasmanom u Ligu šampiona žreb u četvrtak posmatrala iz trećeg šešira. Kompjuter bira protivnike sam, crveno-beli bi dobili dve ekipe iz najjačeg šešira, dve iz drugog, dve iz svog trećeg i dve iz četvrtog šešira. Kompjuter bi odredio po četiri domaćinstva i gostovanja.

Svaka pobeda u grupnoj fazi donosi 2,1 milion evra, a remi 700.000 evra. Plasman u osminu finala obezbediće osam najuspešnijih po broju bodova, ekipe od 9. do 24. mesta igrale bi plej-of (11/12. i 18/19. februar 2025.) za plasman u osminu finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading