MARIJA ŠERIFOVIĆ ZAVRŠILA NA INFUZIJI! Pevačici zbog rigorozne dijete JEDVA SPASILI ŽIVU GLAVU: "Tada sam mislila da NEĆU PREŽIVETI!"

Autor:

Zabava

26.08.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija je nakon što je pojela jedan uštipak, doživela stravične bolove u stomaku i povraćala. Unprkos tome, pevačica je morala da ide na snimanje spota. Noć nakon toga bila je noćna mora za pevačicu, koja je provela sate u agoniji i na kraju završila na infuziji i klometolu.

MARIJA ŠERIFOVIĆ ZAVRŠILA NA INFUZIJI! Pevačici zbog rigorozne dijete JEDVA SPASILI ŽIVU GLAVU: "Tada sam mislila da NEĆU PREŽIVETI!"

Foto: youtube.com/Marija Serifovic

Pevačica Marija Šerifović nedavno je šokirala javnost svojim drastičnim gubitkom težine, a sada je otkrila detalje o tome kako je jedna dijeta gotovo ugrozila njeno zdravlje. Naime, Marija je priznala da je bila 22 dana na ekstremno strogoj dijeti kako bi se pripremila za snimanje spotova za svoj poslednji album. Međutim, ono što je usledilo nakon kršenja dijete bilo je šokantno.

Foto: Amig show

Marija Šerifović

 

 - Bila sam 22 dana na ekstremno strogoj dijeti pre početka snimanja spotova. Došao je na red prvi spot koji smo snimali Matija Cvek i ja za numeru "Pola sunca", a onda su naši prijatelji poslali ketering i oni imaju strašno dobre uštipke - rekla je Marija tada za domaće medije:

- Pojela sam jedan, stigla sam kući, a sutradan sam snimala spot za pesmu "Idi dok te volim". Zaspala sam negde oko 23 sata, a oko jedan iza ponoći su me probudili stravični bolovi u stomaku. Povraćala sam i sve što ide uz to, otišla sam u noćno dežurstvo, dobro svi znamo o čemu je reč. A onda sam tek oko pola četiri zadremala. Međutim, tokom noći sam se budila i bila sam bleda kao krpa - istakla je pevačica, koja je ipak morala da ide na snimanje spota.

- Doneli su mi infuziju, klometol... Ne znam ni šta su mi sve radili, to je možda jedan od najtežih dana u mom životu. Mislila sam da neću preživeti - zaključila je Šerifovićeva. 

Foto: Instagram printscreen

Marija i Mario

Marija Šerifović o surogat majčinstvu

Pored dramatičnog iskustva s dijetom, Marija Šerifović nedavno je otvoreno govorila o temi koja je dugo intrigirala javnost - njenom izboru surogat majčinstva. Naime, pevačica je istakla da je boravak u Americi, gde je i realizovala surogat majčinstvo, bio ključan faktor u celoj priči. Ona je istakla da je sve što je uradila, uradila po savetu najboljih doktora u SAD, te da je surogat majka imala svakodnevne privilegije poput masaža i čistačice u kući.

Pogled u budućnost

S obzirom na sve što je prošla, Marija Šerifović je sada fokusirana na svoju muzičku karijeru i porodicu, te se nada da će njena iskustva pomoći drugima koji prolaze kroz slične situacije. Pevačica je odlučna u nameri da se fokusira na pozitivne stvari i da nastavi da inspiriše svoje fanove svojom muzikom i životnom pričom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading