ŠOK PREOKRET! Đedović objavio OTVORENO PISMO kojim je otkrio istinu o svemu nakon sukoba sa Marinkovićem!

Autor:

Zadruga

25.08.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović objavio otvoreno pismo!

ŠOK PREOKRET! Đedović objavio OTVORENO PISMO kojim je otkrio istinu o svemu nakon sukoba sa Marinkovićem!

Foto: printscreen/RTV Pink

BIvši rijaliti učesnik ,,Elite 7" Marko Đedović danima unazad vodio je žestok rat sa nekadašnjim cimerom iz Bele kuće, Ivanom Marinkovićem. Kroz društvene mreže, kroz uživo uključenja u emisije, Marko i Marinković jedan drugom su upućivali žestoke reči. 

Međutim, izgleda da je Đedović odlučio da stavi tačku na ovu priču, te se na društvenoj mreži Instagram obratio svojim pratiocima. Naime, Đedović je istakao da je dokazao sve do sad i da je materijal koji je kompromitujući za njegovog ljutog rijaliti neprijatelja prosleđen kome treba. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic, ATAImages

Ivan Marinković, Jelena Ilić, Marko Đedović

 

- E, pa dragi moji televisa presenta se završava ovde, miševi su u svojim rupama, a ja sam još jednom pokazaoa ko kosi, a ko vodu nosi, ko je dirigent svih dešavanja, a ko igračka. Kad sam hteo počeo kad želim završavam. Takođe, čuli ste šta se najbliži imaju da kažu o tati monstrumu, lopovu, alkoholičaru, narkomanu hapšenom, i njegovi najbliži o najbližima. Drage kolege, ko želi materijal dostaviću mu u originalnoj verziji, mada sam već mnogima prosledio. Ja vas pozdravljam i prelazim na leoše stvari kad sam još jednom dokazao ko je bog, a ko šeširdžija. Pozdrav pacovi. Ljubi sav i voli vaš Đedović, institucija, dirigent, tata, kako god - napisao je Marko Đedović na Instagramu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Đedović Instagram

Ostaje nam da vidimo kako će se dalje odvijati ovaj sukob i da li će Ivan Marinković imati neki odgovor. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading