OSUĐEN BRAT NIKOLE JOKIĆA! Udarne vesti iz Amerike!

Autor:

Sport

22.08.2024

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj incident izazvao je šok i negodovanje.

OSUĐEN BRAT NIKOLE JOKIĆA! Udarne vesti iz Amerike!

Foto: Starsport

Brat srpskog košarkaša i MVP NBA lige Nikole Jokića, Strahinja Jokić, našao se u centru pažnje nakon što je optužen za napad trećeg stepena na jednog navijača tokom NBA utakmice. Incident se dogodio tokom meča između Denver Nagetsa i Los Anđeles Lejkersa u aprilu, a video snimak napada brzo je postao viralan na društvenim mrežama.

Strahinja Jokić se prvi put pojavio na sudu u Okružnom sudu u Denveru, gde je započelo suđenje povodom optužbi za napad na navijača. Nakon incidenta, 42-godišnjak je uhapšen, a protiv njega je podignuta optužnica.

Strahinja Jokić, brat Nikole Jokića, osuđen je zbog nasilničkog ponašanja u SAD.

- Strahinja Jokić optužen je za napad trećeg stepena nakon što je na društvenim mrežama postao viralan video na kojem se vidi kako udara čoveka u lice tokom utakmice protiv Los Anđeles Lejkersa - piše u saopštenju.

 

 

Napad trećeg stepena se generalno smatra najmanje ozbiljnim oblikom napada. Mnoge oblasti definišu napad trećeg stepena kao nepromišljeno izazivanje straha od povrede kod druge osobe.

U Koloradu počinite napad trećeg stepena ako svesno, nepromišljeno ili uz kriminalnu nepažnju nanesete telesnu povredu drugoj osobi. Ovaj prekršaj se smatra prekršajem klase 1, za koji je predviđena kazna zatvora do 18 meseci i/ili novčana kazna do 1.000 dolara.

Ovaj incident izazvao je šok i negodovanje kako kod javnosti, tako i kod porodice Jokić. Niko od članova porodice Jokić nije dao izjavu povodom ovog događaja, ali se očekuje da će podrška Nikolinoj porodici biti snažna, s obzirom na njihovu popularnost i poštovanje u Srbiji i širom sveta.

Republika

Foto: Tiktok.com/printscreen

Strahinja Jokić napada navijača

 


Meč između Denver Nagetsa i Los Anđeles Lejkersa trebao je biti sportski spektakl, ali je završio u neželjenom incidentu koji je potresao ljubitelje košarke širom sveta. Napad na navijača izazvao je burne reakcije, a Strahinja Jokić sada mora da se suoči sa zakonskim posledicama svog postupka.

Dok javnost i ljubitelji košarke širom sveta prate razvoj događaja, suđenje Strahinji Jokiću nastavlja se, a epilog ovog slučaja će svakako biti tema brojnih rasprava. Ostaje da se vidi kako će se celokupna situacija razvijati i kakav će uticaj imati na imidž porodice Jokić i samog Nikole Jokića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading