ŠTA ĆE REĆI NAVIJAČI? Ćabi Alonso šokirao sve ovom izjavom!

Autor:

Sport

22.08.2024

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac spušta loptu.

ŠTA ĆE REĆI NAVIJAČI? Ćabi Alonso šokirao sve ovom izjavom!

Foto: Profimedia

Trener fudbalera Bajer Leverkuzena, Ćabi Alonso, izneo je svoje viđenje pred početak nove sezone Bundeslige. On je istakao da je Bajern Minhen prvi favorit za osvajanje titule, uprkos uspesima svog tima iz prethodne sezone.

- Krećemo od nule, kao i svi klubovi. Uspesi iz prošle sezone nam ništa ne znače u ovoj sezoni. Moramo ponovo naporno da radimo da bi zaradili bodove - naveo je Alonso.

Foto: Profimedia

Ćabi Alonso

Iako su pojedini fudbalski stručnjaci izneli mišljenje da bi Bajer Leverkuzen i ove sezone mogao da osvoji titulu u nemačkom prvenstvu, Alonso je istakao da za njega takve izjave ništa ne znače.

- Te izjave ništa ne znače. Bajern je za mene favorit. Naš cilj je jasan - plasman u prva četiri tima. Sada je važno da dobro počnemo sezonu - jasan je Španac.

Bajer Leverkuzen će započeti novu sezonu Bundeslige gostovanjem Borusiji u Menhegladbahu u petak od 20.30 časova. Ova utakmica predstavlja priliku za tim da pokaže svoju spremnost i ambiciju za novi uspeh. Navijači širom sveta sa nestrpljenjem očekuju početak nove sezone i nastavak fudbalske trke u Bundesligi.

Alonsove reči odražavaju ozbiljan pristup pred početak nove sezone Bundeslige, dok se očekuje da će fudbaleri Bajer Leverkuzena pokazati svoje kvalitete na terenu. Uz Bajern Minhen kao glavnog favorita, nadmetanje u Bundesligi obećava uzbuđenje, strast i neizvesnost, a navijači će svakako biti u centru zbivanja. Sledi nam uzbudljiva fudbalska sezona u Nemačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading