NOVI, A STARI RIJALITI TAKMIČARI ULAZE U ELITU 8! OTKRIVAMO koga ćemo sve gledati u novoj sezoni rijalitija!?

Autor:

Zadruga

22.08.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pedeseti ugovor po redu sa Željkom Mitrovićem potpisao je Stefan Karić, i to za 5.000 evra nedeljno, a nakon njega u zgradu Pinka ušle su Marija i Miljana Kulić

NOVI, A STARI RIJALITI TAKMIČARI ULAZE U ELITU 8! OTKRIVAMO koga ćemo sve gledati u novoj sezoni rijalitija!?

Foto: ST/N.PANČIĆ, Shutterstock

Pripreme za novu sezonu rijalitija "Elita" su u punom jeku, a fanovi već nestrpljivo očekuju da saznaju ko će biti novi učesnici. Iako ima samo 15 dana do početka najgledanijeg formata na našim prostorima, produkcija vešto skriva imena novih takmičara, međutim, njih 50 je već potpisalo ugovore, a mnoge internet-stranice su otkrile da se radi o novim, ali i starim rijaliti-igračima.

Foto: pink.tv

 

U nacionalnom dnevniku Željko Mitrović je najavio novu sezonu rijalitija i ekskluzivno otkrio ko je prvi učesnik "Elite 8".

Foto: Republika

 

Reč je o zavodniku sa Zvezdare Stefanu Kariću, koji je već dva puta bio u "Zadruzi", a on je naknadno na svom profilu otkrio da ulazi za basnoslovnu sumu od 5.000 evra nedeljno.

- Da sam znao da je ovolika pompa oko mene, tražio bih vam po pet glava, ne znam što se brinete. Ulazim ja, a ne vi, evo, skupite mi vi koliko vas ima po pet glava i top - napisao je Karić na Instagramu. 
Nakon Karića, ispred zgrade Pinka uhvaćene su rijaliti-zvezde Miljana i njena majka Marija Kulić. One su zajedno ušle u zgradu i nakon dva sata napustile objekat. Još nije potvrđeno da li će i Marija ući u rijaliti ili je došla samo kao Miljanina podrška pošto Miksi ima maloletnog sina, o kom uglavnom brine baka dok je majka u rijalitiju ili će ovaj put možda otac Ivan Marinković preuzeti ulogu dadilje pošto mu je polomljen prst, pa nije poznato da li će biti deo "Elite 8" dok se povreda ne sanira.
- To se kod nas nikad ne zna, razmatramo još ponudu. Znam da svi čekaju moj ulazak, a morala sam zbog Željka i zdravstvenog stanja da budem kod kuće i jedino mi ova sezona ostaje pošto unuk ide u predškolsko. Ako bih išla, išla bih samo u ovu sezonu jer posle toga ne mogu jer kreće u školu. Razmišljam unapred o mnogim stvarima. Znam da me ljudi vole, ali teško se odlučim za rijaliti - rekla je Marija i dodala da postoje razlozi zbog kojih bi ušla. 
Svađom sa žirijem u "Zvezdama Granda", a pre svega raspravom s pevačicama Marijom Šerifović i Jelenom Karleušom, Elvin Kadrić skrenuo je na sebe pažnju javnosti, a sada je potvrdio na Tik-tok nalogu da ulazi u novu "Elitu".
Nakon uspešno okončane sezone interesovanje gledalaca za ovaj projekat ne jenjava. Sve oči su uprte u buduće stanare, čiji se spisak nedavno pojavio na Fejsbuk stranici posvećenoj pomenutom rijalitiju. Mnoga od imena na spisku su već dobro poznata širokoj publici. Među njima su Aneli i Sita Ahmić, Žana Omnia Đorđević, Nenad Macanović Bebica, Teodora Delić, Danijel Dujković Munjez, Boža Džons, David Čuburac, Nina Prlja, Jovana Tomić Matora, Bojana Pavlović, Slobodan Josipović, Uroš Stanić, Marko Janjušević Janjuš, Lepi Mića, Stanislav Krofak, Maja Marinković, Slađa Lazić, Stefani Grujić, Deniz Dejm, Đole Kralj, Nataša Radan, Aleksandra Jakšić, Marija Jokić, Ivana Keneski, Ana Spasojević, Marko Đedović, Anđelo Ranković.
Pojedini učesnici su već zauzeli mesto u srcima publike tokom prethodnih sezona. Nestrpljenje raste dok se datum početka nove sezone približava, a fanovi "Elite" već raspravljaju o tome šta možemo očekivati od ovako raznovrsne grupe učesnika. Svaki od njih je dao svoj doprinos prethodnim sezonama, bilo kroz kontroverze, emotivne trenutke ili iznenađujuće strategije. Dok Uroš Stanić važi za omiljenog šaljivdžiju, čije su fore uvek u centru pažnje, Gastoza, čije se ime takođe pominje, publika pamti eksplozivnom temperamentu, dok je Zvezdan Slavnić bio vođa rijalitija u mnogim situacijama zajedno s Anđelom Đuričić, a Alberta Galorinija, bivšeg učesnika "Parova", krasi harizma i nekonvencionalan pristup životu. Pošto se početak nove sezone približava, tako i tenzija raste, a da li ćemo upravo ova imena gledati, ostaje nam da saznamo.
Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

 

Miona i Ša ruku podruku u nove pobede
Miona Jovanović, koja se posle rijalitija odrekla porodice i nastavila da živi s reperom Nenadom Aleksićem Ša, uslikana je ispred zgrade ružičaste televizije ruku podruku s dečkom. Mnogi su zaključili da ćemo upravo njih gledati u novoj sezoni rijalitija, iako su više puta rekli da će se posvetiti isključivo karijeri

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading