REPREZENTATIVCI SE PRIDRUŽILI ZVEZDINOM TRENINGU! "Deda" i "Kobra" su se vratili kući (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

22.08.2024

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa ovim povratnicima, Crvena zvezda je opremljena za izazove koji je očekuju u nadolazećoj sezoni.

REPREZENTATIVCI SE PRIDRUŽILI ZVEZDINOM TRENINGU! "Deda" i "Kobra" su se vratili kući (FOTO+VIDEO)

Foto: Starsport

Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac

Crvena zvezda, jedan od najpoznatijih sportskih klubova u Srbiji, ozbiljno se priprema za nadolazeću sezonu. Nakon što su Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac osvojili bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, njihov povratak u Beograd izazvao je veliko oduševljenje među saigračima. Njih dvojica su ostavili dubok trag u Zvezdinoj istoriji i njihov povratak dodatno jača crveno-belu porodicu.

Bronzani reprezentativci Ognjen Dobrić, koji je prošlu sezonu proveo u Virtusu, i Dejan Davidovac, koji je branio boje ruskog giganta CSKA, pridružili su se ekipi četvrtog dana priprema.

 

 


Osim Dobrića i Davidovca, Zvezda je ovog leta dočekala i povratak Nikole Kalinića, koji dodatno ojačava tim svojim iskustvom i kvalitetom. Uz to, tu je i Uroš Plavšić, član bronzane ekipe iz Pariza, čija energija i snaga će takođe biti od velikog značaja za tim.

 

 

 

 

Sa ovim povratnicima, Crvena zvezda je opremljena za izazove koji je očekuju u nadolazećoj sezoni. Navijači s nestrpljenjem iščekuju kako će se tim uigravati i kakve rezultate će postići.

Crvena zvezda je već četvrti dan vredno radi na pripremama za novu sezonu, a povratak svojih najvažnijih članova svakako je razlog za optimizam među igračima i navijačima. Očekuje se da će ova pojačanja dodatno ojačati tim i doprineti ostvarenju sportskih ciljeva u predstojećoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading