GROBARI PRODUŽITE DŽEPOVE! Partizan objavio cene sezonskih karata!

Autor:

Sport

22.08.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cena prava sitnica.

GROBARI PRODUŽITE DŽEPOVE! Partizan objavio cene sezonskih karata!

Foto: Starsport

KK Partizan je objavio informacije o obnovi sezonskih ulaznica za narednu sezonu, ističući da je ponosan na preko 17.000 "sezonaca" u sezoni za nama. Obnova sezonskih ulaznica počinje u petak, 23. avgusta tačno u podne, a klub je doneo odluku da prodaju podeli u tri faze, dajući prednost onima koji su uz klub bili i lane. Maksimalan broj sezonskih ulaznica biće ograničen na identičan broj kao i u prethodnoj sezoni, a faza 2 i faza 3 prodaje će biti opcione, ukoliko se broj ispuni tokom prethodne faze.

Saopštenje crno-belih prenosimo u celosti.

- Ponosan na preko 17.000 "sezonaca" u sezoni za nama, KK Partizan je doneo odluku da prodaju podeli u tri faze, dajući prednost onima koji su uz klub bili i lane. Klub je doneo odluku da ograniči maksimalan broj sezonskih ulaznica na identičan broj kao i u sezoni 2023-24. Ova odluka znači da su faza 2 i faza 3 prodaje praktično opcione, ukoliko se desi da se broj ispuni tokom faze 1, odnosno faze 2.

- Kao što je i najavljeno, uslov za kupovinu sezonske ulaznice je posedovanje članske karte KK Partizan za 2024. godinu.

- Takođe, cene za obnovu starih mesta ili zamenu starih mesta za druga će se značajno razlikovati od cena za one navijače koji će ove godine kupiti nove sezonske ulaznice.

- U cilju zaštite od zloupotreba, Klub se opredelio da sezonske ulaznice preferabilno budu dodate u "wallet" korisnika na njegovom pametnom telefonu. Ukoliko korisnik pak želi sa dobije sezonsku kartu u fizičkom obliku, i ta će opcija biti omogućena.

- Faza 1 počinje 23.08. tačno u podne, a link za kupovinu će biti postavljen na sajt partizan.basketball u sekciji "ULAZNICE" i poslat na mail adrese verifikovanih registrovanih članova koji poseduju sezonske ulaznice za 2023-24.

- Prva faza prodaje trajaće do 02.09. u 23.59 i tokom nje će stari sezonci moći da obnove svoja mesta ili ih zamene za neka druga koja su u datom trenutku slobodna. Važna napomena je da će sva mesta iz sezone 2023-24 biti "zaključana" do kraja faze 1, nakon čega će se smatrati da su stari sezonci odustali od tih mesta za sezonu 2024-25 i ona će biti puštena u prodaju kroz Fazu 2. Faza 2 prodaje sezonskih ulaznica počinje 06.09. u 10.00 i trajaće do 10.09. u 23.59. Opširnije pronadjite na linku koji se nalazi u opisu profila - stoji u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading