PORED AUTOMOBILA OD 200.000 EVRA, STANISLAV PAZARIO I LUKSUZNU NEKRETNINU! Krofak ne prestaje da troši pare iz Elite, OVOLIKO JE PLATIO NOVI STAN!

Autor:

Zadruga

21.08.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Troši se široko!

PORED AUTOMOBILA OD 200.000 EVRA, STANISLAV PAZARIO I LUKSUZNU NEKRETNINU! Krofak ne prestaje da troši pare iz Elite, OVOLIKO JE PLATIO NOVI STAN!

Foto: ST/D. Kadić, ATA images, Instagram

Stanislav Krofak, poznat kao učesnik rijalitija "Zadruga 7 - Elita", danas je otvoreno podelio uzbudljive vesti sa svojom publikom. Naime, Stanislav je otkrio da je kupio novu nekretninu čija vrednost prelazi 140.000 evra. Ova investicija je, kako se ističe, rezultat uspešne sezone u rijalitiju koja mu je omogućila da ostvari svoje ambicije i obezbedi sebi luksuzan dom, ali imnoge druge stvari koje je želeo u životu.

Krofak se nedavno pohvalio svojom novom kupovinom - prestižnim automobilom Poršeom 911 koji je privukao veliku pažnju zbog činjenice da je za osnovnu verziju potrebno izdvojiti oko 200.000 evra. Ipak, iako je automobil izazvao uzbuđenje među njegovim obožavaocima, ono što je najviše zanimalo publiku je situacija u njegovom privatnom životu. Naime, njegova ćerka Vanesa Krofak podelila je sa svima kako uživa u vožnji novog automobila zajedno sa svojim ocem, a nakon toga su se opuštali i na plaži. Ova scena deluje idilično, ali je Maja Marinković, Stanislavova trenutna devojka, bila potpuno odsutna iz zajedničkih porodičnih trenutaka.

Tokom trajanja rijalitija, odnosi između Stanislava i Maje Marinković nisu bili bez problema, što je dovelo do pitanja o trenutnoj situaciji između njih dvoje. Mnogi se sada pitaju da li će Maja biti deo njegovog novog života u toj luksuznoj nekretnini ili će njihovi problemi iz prošlosti uticati na njihov odnos u budućnosti. Situacija je dodatno komplikovana činjenicom da Maja nije viđena ni na jednoj od fotografija ili snimaka koji su se pojavili iz novog doma ili tokom uživanja u automobilu, što izaziva dodatne spekulacije među fanovima.

Foto: printskrin instagram

Stori Stanislava i Vanese Krofak

Stanislavova investicija u nekretninu je značajan korak u njegovom životu i karijeri, a javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj situacije kako bi saznala više o tome kako će se njegove lične i profesionalne odluke odraziti na njegov život.

Maja dala 500 evra na taksi do Zagreba


Marinkovićeva je, podsetimo, nedavno otkrila da je dala veliku sumu novca, ne bi li otišla za Zagreb.

- Zove gospodin u šest popodne, malo smo se posvađali, ništa strašno. Posle toga se čujemo i dogovorimo da ja dođem avionom, međutim, mi se opet posvađamo... U 4 ujutru uzimam taksi. Taksijem za Zagreb, a na granici sam čekala sigurno dva sata - govorila je bivša učesnica "Elite".

- To je ljubav! 500 evra, šta... - dodala je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading