NOVAK TO NIJE ZASLUŽIO! Đokovića UVREDILI kao nikad pre! Brojke sve GOVORE!

Autor:

Sport

21.08.2024

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije očekivao.

NOVAK TO NIJE ZASLUŽIO! Đokovića UVREDILI kao nikad pre! Brojke sve GOVORE!

Foto: Tanjug/AP

Sa US Openom koji počinje 26. avgusta, sve su oči uprte u Novaka Đokovića koji brani titulu na poslednjem grend slemu u sezoni.

Najbolji srpski teniser dolazi u Njujork sa oreolom olimpijskog šampiona, ali ni to nije bilo dovoljno bukmejkerima, koji su mimo svih očekivanja dali veće šanse Karlosu Alkarazu da će osvojiti svoju drugu titulu na terenima čuvenog Flešinga!

Naime, osvajač Rolan Garosa i Vimbldona ove sezone, postavljen je prema kladionicama kao glavni favorit za osvajanje pehara sa kvotom od 2.5. Mladi Španac stekao je ogromno poverenje bukmejkera, koji su ga pozicionirali kao glavnog aspiranta na njegov drugi trofej u Njujorku, koji je već osvojio pre dve godine, kao najmlađi u istoriji kome je to pošlo za rukom.

Republika

Foto: Profimedia

Karlos Alkaraz je prvi favorit po kladionicama na US Openu

Tada je popularni "Karlitos" stigao prvi put do trona ATP liste, međutim, sada na US Open dolazi tek kao treći na svetu, što mu donosi dodatni pritisak.

Kao treći nosilac Alkaraz je zadobio poverenje bukmejkera, iako će Novak na kojeg kvota za pobedu iznosi 3.25 i Janik Siner (kvota 3.05) biti postavljeni za prvu dvojicu u "kosturu". Đokoviću će dodatan motiv biti odbrana titule i 1.000 bodova, kao i osvajanje 100. pehara u karijeri, a najveći bez dileme 25. Grend slem titula po kojoj bi postao apsolutni rekorder i pretekao legendarnu Margaret Kort (24).

U međuvremenu, Rus Danil Medvedev je pozicioniran kao četvrti favorit sa kvotom 7.00, dok kvote za trijumf nemačkog tenisera Aleksandra Zvereva iznosi 14.00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading