ZNA NAJVEĆE TAJNE MNOGIH TAKMIČARA, A SADA ULAZI U ELITU 8! Nova učesnica je JEDVA PUNOLETNA, a spremna je DA NAPRAVI HAOS!

Autor:

Zadruga

21.08.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ovo će za mene biti jedno novo iskustvo, želim da budem poznata i dobila sam poziv"!

Brojni budući učesnici rijalitija Elita 8 su se danas pojavili ispred zgrade televizije Pink, a među njima našla se i nova učesnica Ivana Keneški, koja ima samo 19 godina.

Ova mlada prelepa devojka, nedavno je izašla iz emotivne veze, te je još uvek ranjiva i nespremna za novu ljubav. Specifičnost projekta "Elita 8" u kom će učestvovati, donose joj nepredvidive situacije u kojima se prilagođava u zavisnosti od intenziteta emocija koje je u datom trenutku vezuju za neku osobu. Ivana nema Instagram i nije virtuelni tip, ali joj baš zato Elita, kao način uspostavljanja međuljudskih odnosa, predstavlja izazov, zabavu i šansu da pokaže da lepota nije samo spoljašnji prikaz ličnosti, već sklop mentalne i karakterne jačine i onoga što određena ličnost emituje spolja.

Foto: Republika

Ivana Keneški

- Dolazim iz Beograda, po struci sam fizioterapeut. Ovo će za mene biti jedno novo iskustvo, želim da budem poznata, dobila sam poziv. Družila sam se sa dosta bivših učesnika, znam za brojne skandale, ali polako, čuće se sve kad uđem. Dosta bivših zadrugara mi se javljalo, dobijala sam brojne poruke. Pričaću o tome kada uđem - rekla je Ivana na početku.

- Izašla sam skoro iz veze, povređena sam, ne želim vezu, ne treba mi muškarac, kao ni žena. Mene su roditelji podržali, oni nisu iz javnog sveta, neće se oglašavati, oni nisu iz javnog sveta. Sa njima imam super odnos.

Foto: Republika

Ivana Keneški

Ivana je pred kamerama otkrila da li bi bila sa oženjenim muškarcem.

- Nikad ne bih bila sa oženjenim, to mi je katastrofa. Nema šanse ni da mi se svidi oženjen muškarac. Muškarcima ne verujem više. Mene je bivši prevario, devojka sa kojom je bio mi se javila - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading