RONALDO NA MUKAMA! Birao između Đokovića i Nadala - POGLEDAJTE na kome se KOPLJE prelomilo! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.08.2024

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On definitivno zna kako da privuče masu.

RONALDO NA MUKAMA! Birao između Đokovića i Nadala - POGLEDAJTE na kome se KOPLJE prelomilo! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs, Tanjug/AP

Jedan od najvećih fudbalera svih vremena, Kristijano Ronaldo, danas je zvanično lansirao svoj jutjub kanal, privlačeći ogromnu pažnju javnosti. U prvih nekoliko sati, ovaj portugalski sportista privukao je skoro pet miliona pratilaca, potvrđujući svoj status jednog od najpopularnijih sportista na društvenim mrežama.

Ronaldo je odmah po lansiranju kanala objavio prve snimke, među kojima se posebno izdvojio prilog u kome je morao da bira između dva ponuđena odgovora. Prateći njegove reakcije, fanovi su imali priliku da ga bolje upoznaju van terena. Jedno od najzanimljivijih pitanja bilo je izbor između NFL-a i NBA, UFC-a i boksa, kao i golfa i tenisa. Međutim, ono što je izazvalo najviše pažnje jeste Ronaldoov izbor između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, što je dodatno zaintrigiralo njegove pratioce.

Odmah nakon objavljivanja prvih snimaka, društvene mreže su eksplodirale komentarima o Ronaldoovim izborima. Mnogi su bili iznenađeni njegovim reakcijama na postavljena pitanja, dok su drugi jedva čekali da vide šta će slavni fudbaler sledeće pripremiti za svoj kanal.

S obzirom na ogroman uspeh u samo prvih nekoliko sati, možemo očekivati da će Kristijano Ronaldo svojim pratiocima priuštiti još mnogo zanimljivog i neobičnog sadržaja na svom Jutjub kanalu. Sa njegovom popularnošću i harizmom, ne sumnjamo da će ovo biti jedan od najpraćenijih kanala na ovoj platformi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading