OTIŠLI NA KOMPLETAN REMONT PRED ULAZAK U ELITU 8! Miljana Kulić i Ivan Marinković pravo SA KLINIKE STIŽU U RIJALITI!

Autor:

Zadruga

16.08.2024

23:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi izgled za novu sezonu!

OTIŠLI NA KOMPLETAN REMONT PRED ULAZAK U ELITU 8! Miljana Kulić i Ivan Marinković pravo SA KLINIKE STIŽU U RIJALITI!

Foto: ATAImages

Bivši učesnici rijalitija "Elita", Miljana Kulić i njen partner, otac njenog sina Željka Ivan Marinković, već neko vreme žive zajedno u Nišu kod Miljaninih roditelja. Ova situacija je postala česta tema medijskih izveštaja, a najnovije informacije sugerišu da par planira važan korak u svom zajedničkom životu. Naime, Miljana i Ivan su u fazi priprema za preseljenje u Beograd, što bi mogao biti značajan korak u njihovom odnosu i životnom stilu, označavajući novu fazu njihove veze.

Foto: Instagram.com

Ivan Marinković i Miljana Kulić

Dok se pripremaju za ovaj značajan korak, Ivan Marinković je uspeo da privuče veliku pažnju javnosti svojim neobičnim postupkom. Naime, Ivan, koji je poznat kao bivši takmičar iz rijalitija "Elita", odlučio je da podeli sa svojim pratiocima na Instagramu neobičan trenutak sa posete doktorki.

Na objavljenoj fotografiji, Ivan se nalazi u ordinaciji doktorke, a namazi na njegovom licu sugerišu da rešava probleme sa kožom. Ova slika je izazvala različite reakcije među njegovim pratiocima i dodatno povećala interesovanje za njegov život.

Foto: Instagram.com/tweety_o_eliti

Ivan Marinković kod doktorke

Podsećamo, i Miljana je takođe najavila odlazak na kliniku. Kulićeva je rešila da se podvrgne hirurškom zahvatu pred ulazak u novu sezonu "Elite". Ona će operisati kapke, kako bi ih podigla.

- To je zahtevna operacija, sat vremena se radi - rekla je Miljana i potvrdila da će se definitivno naći u novoj sezoni rijalitija.

Osim ovog zahvata, Miljana neće raditi druge estetske korekcije.

- Ništa drugo neću stići, kada budem izašla iz "Elite 8" operisaću i grudi i višak sala sa stomaka. Sada nemam vremena - otkrila je Kulićeva, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading