JEDNA VRATA SE ZATVORE, DRUGA SE OTVORE: Saga oko Samardžića još uvek nije gotova!

Autor:

Sport

16.08.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac blizu transfera karijere!

JEDNA VRATA SE ZATVORE, DRUGA SE OTVORE: Saga oko Samardžića još uvek nije gotova!

Foto: www.profimedia.rs

Saga o sudbini srpskog reprezentativca Lazara Samardžića bi uskoro mogla da dobije epilog. Nakon propalog transfera u Inter i interesovanja Milana, mladi srpski vezista bi mogao da nastavi karijeru u Atalanti.

Iako se spekulisalo o interesovanju Milana za Lazara Samardžića, šef struke Rosonera, Paulo Fonseka, istakao je da će Jusuf Fofana biti poslednje pojačanje kluba u letnjem prelaznom roku. To znači da Milan više nije opcija za mladog fudbalera.

Foto: www.profimedia.rs

Lazar Samardžić

Prema informacijama brojnih medija sa Apenina, Atalanta je kontaktirala Samardžićevog agenta, a Fabricio Romano tvrdi da su dve strane blizu dogovora oko ličnih uslova saradnje. Ostaje da se ispune zahtevi Udinezea, ali ni to ne bi trebalo da bude problem, s obzirom da je Juventus pojačao ponudu za Kopmajnersa na 59.000.000 evra, dok Zebre traže 20.000.000 evra za usluge Lazara Samardžića.

Dakle, čini se da se polako stvaraju svi uslovi za prelazak Lazara Samardžića u Bergamo, gde bi mogao da započne novu fudbalsku avanturu. Ovo bi mogao biti značajan korak u njegovoj karijeri, a navijači Atalante sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se mladi srpski vezista snaći u novom timu. S obzirom na interesovanje jakih italijanskih klubova, Samardžićev transfer bi mogao biti jedna od značajnijih vesti u prelaznom roku u Seriji A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading