EVO U ŠTA JE TRAMP INVESTIRAO MILIONE DOLARA: Isplivali svi podaci, od njega ovo niko nije očekivao!

Autor:

Svet

17.08.2024

00:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trampovu neto vrednost Forbs procenjuje na 4,5 milijardi dolara

EVO U ŠTA JE TRAMP INVESTIRAO MILIONE DOLARA: Isplivali svi podaci, od njega ovo niko nije očekivao!

Foto: Tanjug/AP Photo/Wilfredo Lee

Bivši predsednik SAD Donald Tramp je poznat kao uspešan poslovni čovek i verovatno je najbogatija osoba koja je ikada postala predsednik Amerike.

On poseduje kriptovalute u vrednosti od milion dolara, sedam miliona dolara u nezamenjivim tokenima (NFT), a od prodaje svoje verzije Biblije zaradio je 300.000 dolara, pokazao je finansijski izveštaj koji je morao da objavi kao predsednički kandidat.

Tramp, čiju neto vrednost Forbs procenjuje na 4,5 milijardi dolara, zaradio je 7,2 miliona dolara u ugovoru o licenciranju NFT-a, dok je takođe izgubio najmanje milion dolara i do 5 miliona dolara u ''virtuelnom etereum ključu”, prenosi CBS.

Njegovi finansijski podaci takođe su pokazali zaradu od prodaje nekoliko knjiga, uključujući 300.000 dolara od honorara za Bibliju, kao i 4,5 miliona dolara za ''Pisma Trampu“, zbirku pisama iz 2023. godine od poznatih ličnosti poput Opre Vinfri i drugih.

Objavljivanje Trampovih finansija, što se zahteva od američkih predsedničkih kandidata, dolazi usred javne promene u stavu bivšeg predsednika o digitalnim valutama, koje je jednom nazvao ''prevarom“

U nedavnoj kampanji, on se predstavio kao pro-kripto predsednički kandidat, obećavajući da će Ameriku napraviti ''velesilom u rudarenju bitkoina“.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading