HOROSKOP ZA SUBOTU 17. AVGUST! Blizanci - finansijski uspešan period, Škorpije - planete vam spremaju novo ljubavno poglavlje!

Autor:

Vesti

17.08.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA SUBOTU 17. AVGUST! Blizanci - finansijski uspešan period,  Škorpije - planete vam spremaju novo ljubavno poglavlje!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, svi koji se bave kreativnim zanimanjima, umetnošću ili prosvetom u ovom periodu mogu da ostvare napredak na poslu. Bikovi, pravi je trenutak da počnete da radite na ostvarenju originalne poslovne ideje. Imate podršku uticajne osobe. Blizanci, danas će vam u prvom planu biti važni poslovni pregovori. Finansijski uspešan period. Rakovi, pred vama se nalazi posebno iskušenje da pronađete zajednički jezik s teškim pregovaračima. Značajan priliv finansija. Lavovi, ulazite u period kada će akcenat biti na novim investicijama. Planete vam pružaju podršku da ostvarite značajnu zaradu. Device, uspeh vas očekuje čak i u komplikovanim radnim zadacima, a posebno se izdvajaju menadžment, dizajn i trgovina.

Vage, slobodni mogu da pronađu srodnu dušu u krugu poslovnih saradnika s kojima se svakodnevno viđaju. Škorpije, planete vam spremaju novo ljubavno poglavlje. Očekuje vas veza prepuna strasti i dinamike, ali i pomešanih osećanja. Strelci, slobodni mogu da upoznaju neku osobu na putovanjima s kojom će biti moguća ozbiljna veza. Jarci, slobodni mogu obnoviti vezu s osobom koja im je mnogo značila u prošlosti. Turbulentan period. Vodolije, slobodni mogu da upoznaju izuzetno zanimljivu osobu u krugu prijatelja. Iz toga može da nastane mnogo više od avanture. Ribe, svi koji su u vezi mogu prolaziti kroz period krize, može biti dosta nesuglasica s partnerom. Neophodno je da jedna strana popusti.

Što se zdravlja tiće, Vodolije će mučiti glavobolja, Lavove nervoza...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading