JAGNJE MORA DA JE IZ PIROT DA TI TRNU ZUBI I LUK IZ BAŠČU! Hit fotografija Karija Pešića iz kafane!

Autor:

Sport

16.08.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaslužio je.

JAGNJE MORA DA JE IZ PIROT DA TI TRNU ZUBI I LUK IZ BAŠČU! Hit fotografija Karija Pešića iz kafane!

Foto: Starsport

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, doživeo je pravi kraljevski doček u svom rodnom gradu nakon osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. Pirot je s ponosom dočekao svog proslavljenog sugrađanina, a atmosferu je dodatno začinila Pešićeva izjava o jagnjećem pečenju, koja je postala pravi hit na mrežama.

Jedna od najzanimljivijih informacija koja je privukla pažnju javnosti jeste Pešićeva izjava o tome kako jagnje mora da bude iz Pirot, dobro pečeno i posoljeno da "zubi trnu". On je istakao da se jagnje jede s prstima i da mora biti seckano na kvadratne parčiće, uz dodatak luka iz bašče i pripremljenih ladnih špricera od roze i sode.

Selektor je uživao u svom rodnom gradu u društvu porodice, a njegov sin Marko Pešić, direktor KK Bajern Minhen, podelio je hit fotku na kojoj se vidi da je dočekan i jagnje i "luk iz bašče". Ova slika brzo je postala viralna na društvenim mrežama, dodatno doprinoseći euforičnoj atmosferi koja je zavladala u Pirotu.

Foto: Printscreen

Printscreen

Svetislav Pešić je svojim uspesima i šarmantnom pojavom osvojio srca ljudi širom Srbije, a ovaj doček u Pirotu samo je još jedan dokaz koliko je cenjen i voljen u svom rodnom kraju.

- Jagnje mora da bude iz Pirot. Dobro pečeno i posoljeno da ti zubi trnu. Jede se s prsti i mora da bude seckano na kvadratni parčići. I zaboravio sam, luk mora da bude iz bašču i da su pripremljeni ladni špriceri, od roze i od sodu - rekao je popularni Kari pred kamerama Arena sporta - a te njegove rečenice se i danas prepričavaju i ponovo su aktuelne posle Pariza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading