EVO ŠTA SE DOGODILO NAKON EMISIJE! Nenad Aleksić Ša izazvao kurcšlus, NIJE ZNAO DA GA KAMERE SNIMAJU!

Autor:

Zadruga

16.08.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gore društvene mreže!

EVO ŠTA SE DOGODILO NAKON EMISIJE! Nenad Aleksić Ša izazvao kurcšlus, NIJE ZNAO DA GA KAMERE SNIMAJU!

Foto: Instagram.com, RTV Pink printscreen

Sinoćna emisija "Narod pita" je bila posebno zanimljiva i uzbudljiva, a u studio Pinka su došli Nenad Aleksić Ša i Lepi Mića, čiji je odnos poprilično zategnut, a rijaliti su, između ostalog, obeležile njihove brutalne svađe, zbog kojih je nekada moralo da reaguje i obezbeđenje.

Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga official

Narod pita

Rijaliti-par Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša sve vreme i po izlasku iz "Elite" moraju da dokazuju ljubav pošto i dalje niko ne veruje da mogu opstati zajedno, a reper je juče u pomenutoj emisiji branio njihovu ljubav.

- Tamo gde nije lepo, tamo se ne ostaje. Ja sam neko ko jednostavno smatra da je Mioni i meni lepo i uživamo u našoj vezi - kazao je Ša u programu uživo.

Čitava javnost je sa punom pažnjom pratila emisiju, a jedan detalj je svima posebno zapao za oko.

Foto: Instagram.com/_tko.tu.koga_

Ša i Dejvid Bekam

U pitanju su dijamantske minđuše, zbog kojih su se usijale društvene mreže. Instagram stranica kojase bavi popularnim rijalitijem je uporedila repera sa popularnim fudbaletrom Dejvidom Bekamom, koji je nosio ovakve minđuše pre 24 godine, ali i sa Lusi, čivavom porodice Mitrović.

Foto: Instagram.com/_tko.tu.koga_

Ša i Lusi

Društvene mreže se su se doslovno zapalile od komentara fanova, a mnogi u ovom postupku vide Šaovu nameru da se dodvori produkciji, s obzirom da je ove godine finu svotu novca zaradio u rijalitiju, te po izlasku svima pokazao svoj novi luksuzni automobil i novi stan u Zemunu, koji je ljubavno gnezdo pomenutog para.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading