KARLITOS OVIM REČIM PRAVDA LOMLJENJE REKETA: Španac vidno ISFRUSTRIRAN!

Autor:

Sport

16.08.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne ume da podnese poraz.

KARLITOS OVIM REČIM PRAVDA LOMLJENJE REKETA: Španac vidno ISFRUSTRIRAN!

Foto: Profimedia

Španski teniser Karlos Alkaraz priznao je da je meč protiv Gaela Monfisa bio najgori u njegovoj karijeri. Nakon poraza, Alkaraz je izjavio da se osećao frustrirano zbog svog slabog nastupa na brzoj podlozi. Njegova reakcija na poraz bila je vidljiva kroz nervozu i lomljenje reketa, što je iznenadilo mnoge navijače koji su navikli da vide mladog Španca u mnogo boljem svetlu.

Gael Monfis postao je drugi najstariji igrač koji je uspeo da savlada jednog od Top 3 tenisera u ovom veku. Njegova pobeda nad Alkarazom nije samo značajna zbog rezultata, već i zbog činjenice da je Monfis uspeo da ostvari ovaj podvig u kasnijim godinama karijere, pokazujući da i iskusniji igrači i dalje imaju šta da pokažu na teniskom terenu.

- Ovo je bio najgori meč koji sam ikada odigrao - rekao je prilično nervozni Španac.

Iako je mladi Španac pre meča bio svrstan među legende zajedno sa Novakom Đokovićem, Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom, poraz od Monfisa ukazuje da Alkaraz još uvek mora da radi na svojoj igri kako bi zaista opravdao ova očekivanja. Njegova reakcija na poraz, kao i priznanje da je ovo bio najgori meč u karijeri, jasno pokazuju da Alkaraz shvata ozbiljnost situacije i da će morati da se potrudi da se popravi kako bi bio konkurentan na najvišem nivou tenisa.

Ostaje da se vidi kako će Alkaraz reagovati na ovaj poraz i da li će uspeti da se vrati jači nego ikad. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading