ZOLA SE VRATIO STAROM POROKU?! Viđen u lokalu u koji je ranije svraćao i trošio hiljade evra! Ovo su svi detalji!

Autor:

Zadruga

15.08.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvor sa lica mesta rekao je da su se zadržali u objektu oko pola sata.

ZOLA SE VRATIO STAROM POROKU?! Viđen u lokalu u koji je ranije svraćao i trošio hiljade evra! Ovo su svi detalji!

Foto: printscreen/RTVPink

Bivši učesnik rijalitija Elita Lazar Čolić Zola navodno je viđen u jednoj kockarnici u Derventi, gde je ranije svraćao sa Miljanom Kulić i gde su se kockali za sve pare. Kako nam je izvor otkrio, Zola je sada bio sa drugom, ali se nisu zadržali unutra duže od pola sata.

- Zolu su primetili ljudi koji su ga prepoznali još ispred kockarnice. Bio je sa drugom tamo, posle su ušli unutra i sve kad se skupi bili su oko pola sata. Posle su neki momci pričali ispred da su se kockali, ali da niko nije uspeo da vidi koliko novca su potrošili. Bilo je samo jasno da su došli više iz zabave, a ne da zaista ulože previše - rekao je izvor koji je bio na licu mesta.

Foto: Instagram.com

Lazar Čolić Zola

 

Inače kako je naš portal prvi pisao, bivši učesnici, a nekad i ljubavnici Miljana Kulić i Ivan Marinković u poslednje vreme se, na iznenađenje maltene svih, ne odvajaju jedno od drugog, a sada se u celu priču umešao i njen bivši dečko Lazar Čolić Zola! Kako smo saznali, on je Miljanu sa skrivenog broja zvao usred noći, a kako mu se javila, provocirao je zbog toga što je sve vreme sa Ivanom i tražio da se vidi s njim.

Foto: M.P./ATAImages

Lazar Čolić Zola

 

Zola i Miljana se povremeno čuju, to je ljubav koja zaborava nema, ali među njima sada ne postoji ništa više od drugarstva. Zola nekad napravi foru kad sedi s drugarima, pa namerno cima Miljanu. Sad je poslednji put zvao usred noći, ali namerno sa nepoznatog broja da bi se javila jer njegov broj ima u imeniku. Pitao je kako se provodi s Ivanom, ona je prvo pitala što je zove, a na kraju, kad je pomenuo Marinkovića, spustila mu je slušalicu. Oni su kao pas i mačka, čas se vole i slažu, a nekad ne mogu očima da se gledaju - otkriva nam izvor.

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic, M.P./ATAImages

Lazar Čolić Zola , Miljana Kulić i Ivan Marinković

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading