JOKARA NE PLANIRA DA STANE: MVP lumpuje na svadbi poznatih sportista!

Autor:

Sport

15.08.2024

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jokić još uvek slavi bronzu!

JOKARA NE PLANIRA DA STANE: MVP lumpuje na svadbi poznatih sportista!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaš Nemanja Dangubić i odbojkašica Katarina Lazović su 29. juna uplovili u bračne vode uz prelep obred u crkvi, a danas su se ponovo okupili sa porodicom i prijateljima kako bi proslavili svoju ljubav putem građanskog venčanja. Veliki broj srpskih sportista se okupio kako bi prisustvovao ovom veselju, a među njima su se našli i bronzani košarkaši, predvođeni Nikolom Jokićem.

Nemanja i Katarina su poznati po svojoj skromnosti i nenametljivom ponašanju u javnosti. Iako su slike i snimci sa njihove svadbe preplavile društvene mreže, ovaj sportski par se inače ne eksponira previše i uživa u međusobnoj podršci i razumevanju. Njihova ljubavna priča je postala inspiracija mnogima, posebno u svetlu toga da su oboje vrhunski sportisti.

Njihova svadba privukla je veliku pažnju javnosti, pre svega zbog prisustva brojnih poznatih ličnosti iz sveta sporta. Kumovali su im košarkaš Luka Mitrović i odbojkašica Aleksandra Ćirović, a među svatovima našli su se i brojni drugi srpski sportisti, što je samo dodatno učinilo ovaj događaj zanimljivim za medije i javnost.

Foto: Printscreen

Miško Ražnatović i Nemanja Dangubić

Nemanja i Katarina su pokazali da se ljubav i sklad mogu naći i van terena, te da njihova veza predstavlja primer kako se sportski duh, ljubav i poštovanje mogu sjediniti u jednu prelepu celinu. Sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, njihova ljubavna priča osvaja srca širom Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading