SRBIN HEROJ VARŠAVE: Bivši fudbaler Crvene zvezde odveo svoj tim na korak od grupne faze!

Autor:

Sport

15.08.2024

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki podvig.

SRBIN HEROJ VARŠAVE: Bivši fudbaler Crvene zvezde odveo svoj tim na korak od grupne faze!

Foto: Printscreen

Bivši štoper Vojvodine, Crvene zvezde i Čukaričkog, Radovan Pankov, bio je junak utakmice između Legije iz Varšave i Brondbija, donoseći svom timu remi od 1:1 i prolazak u plej-of Lige konferencije. Iako je Legija slavila u prvom meču 3:2, Brondbi je uspeo da izjednači stvari u drugom meču zahvaljujući golu iz penala Danijela Vasa u 38. minutu.

Međutim, u poslednjim sekundama prvog poluvremena, Radovan Pankov se istakao sjajnim potezom, postigavši gol glavom nakon prekida sa desne strane, čime je doneo izjednačenje svom timu. Ovaj gol se ispostavio ključnim za prolazak Legije, iako je Brondbi nastavio sa napadima i propustio nekoliko prilika za postizanje gola.

Legiju sada očekuje duel sa pobednikom između kosovske Drite i letonske Aute, nakon što je Drita poražena sa 0:1. Ova pobeda predstavlja značajan korak ka evropskoj jeseni za ekipu Legije iz Varšave.

U mečevima istog termina u Ligi konferencije, Sent Patrik je uspeo da eliminiše Sabah drugom minimalnom pobedom, dok je Pjunik takođe prošao dalje pobedivši ekipu Ordabasija. Vikingur je takođe ostvario pobedu "brejkom" u Estoniji protiv Flore rezultatom 2:1.

Sve u svemu, utakmica između Legije i Brondbija pokazala se kao uzbudljiva i neizvesna, a Radovan Pankov je svojim golom obezbedio prolazak svom timu u narednu rundu takmičenja. Ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati put Legije iz Varšave u Ligi konferencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading