MILJANA KULIĆ ZOLI OPET ŠALJE PORUKE! Isplivali šok-detalji dopisivanja! Nišlijka se ponovo ne smiruje!

Autor:

Zadruga

31.07.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Davno je rekao Miljani da prestane da ga pominje i uznemirava, ali svi znate kakva je ona, priča izvor.

MILJANA KULIĆ ZOLI OPET ŠALJE PORUKE! Isplivali šok-detalji dopisivanja! Nišlijka se ponovo ne smiruje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši učesnici Elite Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola na ratnoj su nozi još otkako su bili zajedno u rijalitiju, a kako smo uspeli da saznamo, Nišlijka je nedavno ponovo počela da ga bombarduje porukama! Naime, Miljana Zoli piše kako bi volela da sednu i popričaju o svemu, ali on ni na jednu nije odgovorio.

- Miljana je Zoli pisala kako zna da posle svake svađe stvari između njih samo budu još bolje. Pitala ga je gde je i šta radi, ali Zola neće da odgovori ni na jednu poruku. Davno je rekao Miljani da prestane da ga pominje i uznemirava, ali svi znate kakva je ona. Tu nema šale, ona kad zagrize ne pušta. Tako mu i sada nekoliko dana zaredom šalje poruke, ali odgovora nema - priča nam izvor blizak paru.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

 

Podsećamo, bivši učesnik rijalitija "Elita", Lazar Čolić Zola, koji je rodom  iz Dervente, nedavno je oduševio svoje pratioce na društvenim mrežama objavom fotografije sa svojom majkom Bosom. Uz ovu sliku, Zola je uputio emotivne reči majci, ističući koliko mu znači što je ona bila uz njega tokom svih ovih godina.

Foto: PRINTSKRIN

Lazar Čolić Zola

 


Fotografija koju je Zola podelio prikazuje majku i sina zagrljene, a emotivni trenutak je naišao na veliki broj pozitivnih reakcija fanova, koji su izrazili divljenje prema ovom gestu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić

 

Lazar Čolić Zola istakao je da mu je majka Bosa bila neizmerna podrška tokom svih izazova i promena koje je doživeo u životu. On je istakao da je zahvalan što je upravo ona bila uz njega sve ove godine, pružajući mu ljubav, podršku i razumevanje.
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading