NBA IGRAČ ŠOKIRAN PONAŠANJEM JOKIĆA! Košarkaš isfrustriram zbog FINALNE utakmice - "Mogli ste da vidite ŠTA je radio!"

Autor:

Sport

15.08.2024

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Jokića, na meti je bio Bogdanović.

NBA IGRAČ ŠOKIRAN PONAŠANJEM JOKIĆA! Košarkaš isfrustriram zbog FINALNE utakmice - "Mogli ste da vidite ŠTA je radio!"

Foto: Starsport

Američka reprezentacija je ostvarila pobedu protiv Srbije u polufinalu Olimpijskih igara, ali legendarni NBA košarkaš, Čarls Barkli, nije bio impresioniran njihovom igrom. Iako su Amerikanci na kraju uspeli da pobede, Barkli je istakao da su morali da ulože trud da bi pobedili Srbiju, posebno hvaleći partiju Nikole Jokića, koji je postigao impresivne rezultate na terenu.

Barkli je naglasio da je Jokić bio ključni igrač za reprezentaciju Srbije, ističući njegovu sposobnost da uspori igru i kontrolira tempo. Ocenio je da su Amerikanci trebali da igraju brže i da nisu iskoristili svoju brzinu i agilnost.

Foto: Tanjug/AP

Čarls Barkli

- Mislim da su igrali presporo, mogli ste svi da vidite šta je Jokić radio. On je 'mazio' sat, mogao je da lagano uzme loptu i krene naped. Utakmicu od 40 minuta su pretvorili u meč od 37 ili 35 minuta. Dakle, dozvolili su im da igraju sporo. Mislim da je trebalo da igraju brže - rekao je Barkli u "Den La Batar šou".

Republika

Foto: KSS

MVP - Nikola Jokić

Pored hvale za Jokića, Barkli je takođe prokomentarisao učinak Bogdana Bogdanovića, ističući ga kao drugog najboljeg igrača u timu Srbije. Postavio je pitanje da li bi Bogdanović mogao da igra za američku olimpijsku reprezentaciju, ali je zaključio da to ne bi bilo moguće ni pod kojim uslovima.

- Da, oni su imali Jokića, ali njihov najbolji igrač posle njega u timu bio je Bogdanović. Da li bi Bogdanović mogao da bude u olimpijskom timu SAD? Ni pod kojim uslovima misim da to ne bi bilo moguće - zaključio je Barkli.

Barklijevi komentari su izazvali različite reakcije u javnosti, a mnogi su se složili sa njegovim viđenjem igre Amerikanaca. Iako su uspeli da se plasiraju u finale, očekivanja su bila mnogo veća, s obzirom na bogato nasleđe američke košarke.

Barklijeva analiza igre Amerikanaca na Olimpijskim igrama je izazvala živu raspravu među ljubiteljima košarke širom sveta. Njegove primedbe su ukazale na potrebu za dodatnim promenama u taktici i pristupu igri, kako bi se postigao uspeh na najvišem nivou takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading