OLGA NAPRAVILA POMETNJU NA MRŽAMA! Srpska influenferka nije imala mira, pa je brže-bolje REAGOVALA, evo šta je rekla TENISERKI! (FOTO)

Autor:

Sport

15.08.2024

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su šokirani!

OLGA NAPRAVILA POMETNJU NA MRŽAMA! Srpska influenferka nije imala mira, pa je brže-bolje REAGOVALA, evo šta je rekla TENISERKI! (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen/danilovicolga

Veza između Olge Danilović i Jana Oblaka privukla je pažnju ne samo zbog njihove sportske uspešnosti, već i zbog njihovog izgleda i načina na koji zrače zajedno. Na fotografijama koje su podelili na društvenim mrežama, vidi se koliko su skladni, a njihova sreća i ljubav privukle su brojne pozitivne komentare.

Fotografija koju su nedavno objavili brzo je postala viralna, prikupivši na hiljade lajkova i komentara. Među onima koji su bili posebno oduševljeni su i popularna influenserka i blogerka Dunja Jovanić, koja je samo ostavila komentar "maaaaaaa", inicirajući na to koliko su savršeni. Pored njenog komentara, našao se i još jedan koji je privukao pažnju, a dovoljno je bilo samo da ostavi emodži srca, renomirana glumica Sloboda Mićalović.

 

 

Komentari su se nizali, od komplimenata o njihovom izgledu do izraza podrške njihovoj vezi. Pored ove forografije , ljudi inače naglašavaju kako je Olga prava dama, a Jan gospodin, te da zajedno predstavljaju pravi primer skladnog para. Njihova veza je očigledno inspiracija mnogima, jer su komentatori isticali kako je lepo videti mlade ljude koji se podržavaju i uspešno balansiraju između karijere i privatnog života.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen/danilovicolga

 

Poznati par često dobija podršku i iz sportskih krugova, gde su kolege izražavale svoje oduševljenje njihovom vezom. Uprkos tome što oboje imaju zahtevne rasporede zbog svojih profesionalnih obaveza, čini se da nalaze vreme jedno za drugo, što dodatno inspiriše i njihove fanove. Njihov odnos se često opisuje kao idealan spoj lepote, uspeha i zajedničkih vrednosti, što je razlog zašto mnogi prate njihov ljubavni put s velikim interesovanjem i simpatijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading