SRPSKA DŽEJ LO: Ova ATRAKTIVNA crnka je prva zavela Novaka!

Autor:

Sport

15.08.2024

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je Novakova prva devojka!

SRPSKA DŽEJ LO: Ova ATRAKTIVNA crnka je prva zavela Novaka!

Foto: Profimedia

Lidija Popović, poznatija kao Lejdi Li, svojevremeno je bila u vezi sa srpskim teniskim asom Novakom Đokovićem. Iako je ta veza završena pre nego što je Đoković postao planetarno popularan, javnost i dalje pokazuje interesovanje za njihovu prošlost.

Lidija je otkrila da je Novak Đoković, dok su bili zajedno, bio pažljiv i nasmejan dečko, ali da je njihova veza završena zbog Novakovih obaveza i velikog tereta koji nosi kao poznati sportista.

Danas, Lidija je uspešna di-džej, poznata kao Lejdi Li, i privukla je pažnju javnosti svojim talentom i energičnim nastupima. Njena popularnost se ogleda i u broju pratilaca na društvenoj mreži Instagram, gde je premašila brojku od 103.000 pratilaca.

Lidiju Popović porede sa svetski poznatom pevačicom DŽej Lo, što ukazuje na to da je stekla određenu reputaciju i prepoznatljivost na domaćoj sceni. Lidijin slučaj pokazuje da je život nakon veze sa poznatom ličnošću moguć, te da je moguće pronaći sopstveni put ka uspehu i afirmaciji u javnost.

Imao je Đoković pre Jelene veoma bogat ljubavni život, ali se njegovo srca ipak ukrala sadašnja supruga Jelena. Njih dvoje imaju dvoje prelepe dece, sina Stefana i ćerku Taru i veoma skladan brak. Novak i Jelena su primer da uspešni ljudi mogu da imaju lep brak, oni su oličenje skromnosti i prizemnosti i da im mnogu mogu pozavideti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading