ANĐELA ĐURIČIĆ UHVAĆENA SA OVIM POZNATIM MACANOM! Procurila intimna fotografija iz telefona! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.08.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko je muškarac sa kojim pije šampanjac i uživa na moru!

ANĐELA ĐURIČIĆ UHVAĆENA SA OVIM POZNATIM MACANOM! Procurila intimna fotografija iz telefona! (FOTO)

Foto: E stock

Anđela Đuričić

Anđela Đuričić, poznato lice iz "Zadruge 6", nedavno je doživela značajne promene u svom profesionalnom životu. Nakon što je zbog niza skandala postala voditeljka na jednoj televiziji, njen angažman je pretrpeo prekid posle šest meseci. Ova situacija nije umanjila interesovanje javnosti za nju, naprotiv, postala je još interesantnija. U međuvremenu, pojavile su se informacije da bi mogla da se pojavi u najnovijem izdanju popularnog rijalitija, "Elita 8", što je dodatno uzburkalo medijski prostor.

Anđelina emotivna situacija stalno je bila u centru pažnje medija, a njeni obožavaoci i kritičari s nestrpljenjem prate svaki njen korak. Nedavno je podelila srećne trenutke iz svog rodnog kraja, gde je uživala u društvu muškarca.

Ove fotografije su brzo postale viralne na društvenim mrežama, što je izazvalo mnoštvo komentara i spekulacija. Mnogi su se pitali da li je reč o njenom novom partneru, ali Anđela je ubrzo demantovala glasine. Ubrzo je objasnila da je muškarac na slikama zapravo njen brat, a ne novi partner, kako su neki pretpostavljali.

Na slikama se vidi kako Anđela uživa u šampanjcu, što je dodatno zaintrigiralo javnost i podgrejalo interesovanje za njen privatni život. Iako su prošli meseci od njenog poslednjeg javnog nastupa, Anđela nastavlja da bude u fokusu medija i društvenih mreža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading