REKLI SMO ZENITU DA VANJA ŽELI U ZVEZDU! Drkušićev agent otkrio da li će Slovenac na pozajmicu u Ljutice Bogdana!

Autor:

Sport

13.08.2024

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga je završena!

REKLI SMO ZENITU DA VANJA ŽELI U ZVEZDU! Drkušićev agent otkrio da li će Slovenac na pozajmicu u Ljutice Bogdana!

Foto: www.profimedia.rs

Slovenački fudbaler Vanja Drkušić postao je novi član Zenita iz Sankt Peterburga, potvrđeno je danas. Nakon sjajnih nastupa na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, Drkušić je privukao pažnju šampiona Rusije, a paraf na ugovor stavio je tokom popodneva. Međutim, pitanje koje intrigira domaću javnost jeste da li će ovaj defanzivac stići na pozajmicu u redove Crvene zvezde.

U razgovoru za Meridian sport, Drkušićev menadžer, Mladen Ratkovica, izjavio je da je završen "odličan posao" i da je Vanja potpisao za "veliki klub - Zenit". Istakao je da je priča o pozajmici u Crvenu zvezdu i dalje otvorena, te da je Vanja izrazio želju da obuče crveno-beli dres, klubu prema kojem gaji simpatije još od detinjstva.

Danas je završen odličan posao. Vanja je potpisao za veliki klub – Zenit. Priča o pozajmici u redove Crvene zvezde je i dalje otvorena. Rekli smo Zenitu da postoji Vanjina želja da obuče crveno-beli dres. On nema ništa protiv da ode u Beograd, u klub prema kojem gaji simpatije od detinjstva - rekao je Ratkovica i dodao:

Foto: Profimedia

Vanja Drkušić

- Odluka je sada isključivo na klubu – na Zenitu. Vanja je njihov igrač i oni se pitaju. Generalno, Zvezdino interesovanje postoji već dugo. Želja je prisutna mesecima. Ostaje da vidimo kako će se sve završiti, ali jasno je ko ima završnu reč - poručio je Mladen Ratkovica.

Podsetmo, Crvena zvezda je bila zainteresovana za usluge reprezentativca Slovenije. Nije ni Drkušić krio simpatije prema šampionu Srbije, u više navrata je izrazio želju da zaigra za tim iz Ljutice Bogdana. Međutim, stvari su otišle drugim putem, pa će obe strane sačekati neku drugu priliku koje će sigurno biti. Drkušić važi za kvalitetnog igrača, a njegove dobre igre su privukle mnoge klubove, ali je Zenit na kraju uspeo da privuče pažnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading