ANI ĆURĆIĆ ZABIJEN JOŠ JEDAN NOŽ U LEĐA: Milena Kačavenda uživo na Pinku zakazala susret sa Zvezdanom Slavnićem!

Autor:

Zadruga

09.08.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kuma nacionale" nahvalila bivšeg robijaša!

ANI ĆURĆIĆ ZABIJEN JOŠ JEDAN NOŽ U LEĐA: Milena Kačavenda uživo na Pinku zakazala susret sa Zvezdanom Slavnićem!

Foto: ST/Dragan Kadić, Milan Kostić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Milena Kačavenda, Zvezdan Slavnić

Milena Kačavenda, nekadašnja učesnica rijalitija "Elita 7", gostovala je sinoć u emisiji "Narod pita". Kačavenda je govorila o mnogim aktuelnostima, ali se osvrnula i na svoje učešće. Jedna gledateljka ju je upitala za odnos sa Zvezdanom Slavnićem, kog je tokom njegovog učešća urnisala zbog Ane Ćurčić, a zatim mu se izvinila.

- Pitanje za Kačavendu, da li ste nekada pomenuli Slavnića, a ne samo vašu kumu? - upitala je gledateljka.

- Jesam, objasnila sam situaciju da sam pogrešila oko njega, nikada mi nije uputio ružnu reč, on je samo pokrivao nju i zadržao je pravi muški stav i otišao napolje na svoju štetu. Zvezdan je jedan dobar čovek i sve sam razjasnila, bila sam pristrasna u tom odnosu i stala sam na stranu žene, mnogo toga je bilo prikriveno od strane nje - rekla je Kačavenda, pa priznala i da će se videte sa njim:

- Moka je započeo vređanje, ja sam se nadovezala i uzvraćala. Zvezdan me je zvao na video-poziv pred ulazak u "Eliti", nisam htela. Pozdravljali smo se preko određenih ljudi, sigurno ima dana kad ćemo se videti. On je čovek koji mene nikad nije uvrediom odmogao, samo pomogao ako je mogao. Nikad nije bilo zle krvi. Zna da sam ja po njemu drvlje i kamenje da bih je štitila - pričala je Milena.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena Kačavenda u emisiji "Narod pita"

Inače, Milena je u jednoj emisiji u "Eliti 7" progovorila o planu protiv Zvezdana Slavnića.

- Nikoga nije pokušala da zaustavi. Svi znaju da sam imala ponudu da uđem u sezonu, mada nismo u tom trenutku ni znali da ću imati ponudu, jer nije se znalo da će biti sledeća sezona. Ona bližeg prijatelja od mene nije ni imala, podrška njenih lavica je bila tu. Ona kada je izašla nije imala pojma da se cela Zvezdanova porodica okrenula protiv nje, čak i za kocku je krenula priča napolju. Ona me nije poslušala da da sebi neki dan da se informiše. Odmah je zauzela taj stav, bile smo zajedno, Ana je pominjala da je išla da snima "Magazin IN", zvala me da idem sa njom, bila je uplašena imala je tremu - govorila je Milena, a onda je nastavila:

- Ja sam znala da će Aca biti uz nju, ali to ne može da prođe, ako se on povukao, sve što su planirali nije se desilo, mene je izgubila. Sigurna sam da ima dana kad bude sela sama sa sobom da će shvatiti da je pogrešila, ja je gledam kao neko ko nije iskoristila životnu priliku. Njegova greška se jako dugo čekala, nije mogla da ga ostavi, ali je čekala grešku. Svi smo mislili da je idealan momenat, da ona čista izađe iz tog odnosa, a ona se okrenula bez traga svi znaju - rekla je Milena.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić/Vladimir Lukic

Kačavenda je ranije govorila o Ani i Zvezdanu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Au

09.08.2024 11:51

Au, kako ova žena laže i pokušava da se opravda i izvuče iz svoji bljuvotina. Kuma izgovarala ružne reči Zvezdanu, Moki, Anđelu i Aniti, Aneli, Milici i sad bi da sve porekne i izvuče dupebod odgovornosti (a i dalje misli sve najgore o njima ). Đedović je sada savetuje a ona kao bezglava guska baulja u stvarnom životu i slepo ga sluša iakonće jednom doživeti isto što i ustale njegove prijateljice i osobe koje su mu drage i iz rijalitija su.Ali, nije Zvezdan gusan pa da "proguta" lažnu priču lažne kume i lažne prijateljice, zna on dobro sa kim ima posla, video je sada i kako se završilo kumino prijateljstvo sa Matorom i Janjušem. Od kovanja u zvezde i zahvalnosti na pomoći da se snađe u rijalitiju pa do mržje i uvreda prema Matoroj i Janjušu, to je uobičajeni postupak lažne kume koji smo već videli i u napadima na Anu Ćurčić, pokojnog verenika, Marinkovića ..., kad joj više nisu trebali. Zašto se Milena ne izvine i tatku bez patku ( tako je nazvala Moku Slavnića ) kao li za sve ostale uvrede koje mu je izrekla. Htela bi lažna kuma i prijateljica da bude bistri izvor, da joj svi oproste i poveruju da ona nije to rekla i mislila, htela bi ona da joj noćas ona haljinka stoji kao Aniti ali ne može. Anita kao srna a kumi silikoni skoro do pupka spali dok sedi, uz Anitinu mladost ide i greškai želja da se promeni a kuminih skoro 50 godina su davno upali u neku kaljužu i glib odakle se ne može nigde nego se sa onakvim karakterom tone samo dublje.