BAHATOST RAZBESNELA GRAĐANE NOVOG BEOGRADA! Radnici restorana pod okriljem noći sekli stubove kod trotoara, kako bi proširili parking za goste! (VIDEO)

Autor:

Vesti

21.07.2024

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bahatost van svake granice!

BAHATOST RAZBESNELA GRAĐANE NOVOG BEOGRADA! Radnici restorana pod okriljem noći sekli stubove kod trotoara, kako bi proširili parking za goste! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Nesvakidašnja scena odvila se na Novom Beogradu u ulici Jurija Gagarina 76, kada su dve noći zaredom, radnici, najverovatnije restorana Petica, o kom je u snimku reč, sekli stubove koji odvajaju kolovoz od trotoara, kako bi za goste hotela produžili parking, kako se navodi na instagram stranici serbialive beograd. 

Snimak se ubrzo našao na društvenim mrežama, a komentari su uglavnom bile kritike na račun ovog bahatog čina.

Neki od komentara besnih građana su bili: "Dostavite te snimke Tužilaštvu", "Dobro imao je zeleni prsluk, I vama sve smeta..."

- Kompleks Petica, Jurija Gagarina 76. Restoran se zove The Petica. Počinioci su dve noći oko 2 došli i isekli stubove kako bi gosti restorana mogli da se parkiraju na trotoaru. Isti taj restoran je nelegalno “otvorio” parking iza shell pumpe na delimicno zelenoj površini - ljudi skoro protestovaše zbog neke gradnje tu (blok 61). Počinioci su snimljeni - stoji u objavi instagram stranice serbialive beograd.

Pomenutom restoranu smo poslali upit povodom ovog slučaja, na šta nismo dobili odgovor!

Zakon je jasno definisao kakve se sankcije primenjuju u ovakvim situacijama i to odredbom člana 212 Krivičnog zakonika! 

 - Ko nepristojnim, drskim ili bezobzirnim ponašanjem narušava javni red i mir ili ugrožava imovinu ili vređa moral građana – kazniće se novčanom kaznom od 10.000 do 150.000 dinara ili radom u javnom interesu od 80 do 360 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading