VELIKA BRUKA: Finalista Lige šampiona poražen od tima sa Tajlanda!

Autor:

Sport

21.07.2024

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu se proslavili.

VELIKA BRUKA: Finalista Lige šampiona poražen od tima sa Tajlanda!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda, koji su se prošle sezone istakli plasmanom u finale Lige šampiona, nisu imali sreće na pripremama za novu sezonu. Na utakmici protiv Patam junajteda doživeli su neočekivan poraz od 4:0, što je izazvalo iznenađenje i razočaranje među navijačima.

Iako se može pomisliti da je Borusija izvela drugi tim, većina igrača iz prvog tima započela je utakmicu. Karim Adejemi, Džulijan Brandt, Jusufa Mukoko, Feliks Nmeča, Niklas Zile su se našli u startnoj postavi, ali nisu uspeli da zaustave protivnički tim.

Foto: Profimedia

Marsel Sabicer i Džejdon Sančo

Već na poluvremenu Borusija je gubila sa 2:0, a golove su postigli Lorencen i Dangda. Promene trenera na poluvremenu nisu donele očekivani rezultat, jer je Borusija do kraja utakmice primila još dva gola, oba od strane Vongorna.

Ovaj neočekivani poraz nije narušio nameru Borusije da se što bolje pripremi za narednu sezonu. Njihova sledeća prijateljska utakmica zakazana je za 24. jul protiv Serezo Osake iz Japana. Očekuje se da će ekipa uložiti dodatni napor kako bi se oporavila od poraza i pripremila za predstojeće izazove. Borusija Dortmund će morati da analizira ovaj neuspeh i preduzme odgovarajuće korake kako bi se vratila na pobednički put uoči početka nove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading