ZVEZDA DOGOVORILA NOVO POJAČANJE: Na Marakanu stiže igrač DOBRO poznat Srbiji sa EVRO!

Autor:

Sport

21.07.2024

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki posao crveno-belih

ZVEZDA DOGOVORILA NOVO POJAČANJE: Na Marakanu stiže igrač DOBRO poznat Srbiji sa EVRO!

Foto: Tanjug/AP

Vezista reprezentacije Slovenije, Timi Maks Elšnik, nalazi se na korak od prelaska u redove Crvene zvezde, javljaju mediji širom regiona. Olimpija iz Ljubljane mogla bi da ostvari značajnu zaradu ukoliko se uspešno zaključe pregovori, budući da bi obeštećenje iznosilo milion i po evra.

Očigledan znak da je transfer veoma blizu realizacije jeste i činjenica da se Elšnik večeras očekuje u Beogradu, pošto je dogovorio sve lične uslove sa crveno-belima. Plan uprave Crvene zvezde je da sa slovenačkim fudbalerom potpiše ugovor na tri godine, kako bi pojačali konkurenciju u veznom redu. Takođe, vezni igrač bi predstavljao ozbiljnu opciju u slučaju odlaska nekog od ključnih igrača, poput In-Beom Hvanga.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Elšnik na EVRO

Timi Maks Elšnik je privukao pažnju javnosti svojim nastupima na nedavno održanom Prvenstvu Evrope u Nemačkoj, gde je startovao na sve četiri utakmice za reprezentaciju Slovenije. Ovaj mladi fudbaler, rođen 1998. godine, svoje prve fudbalske korake napravio je u manjim engleskim klubovima pre nego što se vratio u Sloveniju.


Po povratku u rodnu zemlju, Elšnik je ostvario zapažene nastupe, te se istakao kao jedan od najboljih fudbalera Olimpije. Njegov potencijal i kvalitet prikazani prvenstveno na šampionatu u Nemačkoj privukli su pažnju Crvene zvezde, koja je Elšnika pikirala kao zalog za budućnost na sredini terena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading