NADAL OSTAO BEZ TITULE U BAŠTADU: Španac izgubio od malo poznatog Portugalca!

Autor:

Sport

21.07.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafa nikako da vrati prepoznatljivu formu.

NADAL OSTAO BEZ TITULE U BAŠTADU: Španac izgubio od malo poznatog Portugalca!

Foto: Profimedia

Portugalski teniser Nuno Borhes ostvario je svoj prvi veliki uspeh osvajanjem prvog mesta na ATP turniru u Baštadu. U finalu ovog prestižnog takmičenja, Borhes je savladao renomiranog španskog tenisera Rafaela Nadala rezultatom 6:3, 6:2. Ovom pobedom, Borhes je pokazao svoju izuzetnu tenisku veštinu i upornost, te ostvario svoj dugogodišnji san.

Foto: Profimedia

Nuno Borhes

Nakon sat i 28 minuta uzbudljive igre, Nuno Borhes je stigao do velike pobede, produživši istovremeno Nadalov niz bez osvajanja titula koji traje već dve godine. Ovo je bio trenutak koji će zauvek ostati urezan u Borhesovu karijeru, a njegova posvećenost i veština su nagrađeni zasluženim trijumfom.

Foto: Profimedia

Nuno Borhes i Rafael Nadal

Turnir u Baštadu bio je izuzetno značajan, ne samo zbog prestiža, već i zbog nagradnog fonda od impresivnih 579.320 evra. Ovo je dodatno naglasilo važnost Borhesove pobede i učinilo je još značajnijom kako za njega lično, tako i za portugalski tenis u celini.

Pored ovog velikog trijumfa, teniska scena je nedavno bila zatečena i uznemirena fotografijama koje su kružile društvenim mrežama, prikazujući Đokovića i druge teniske zvezde u neobičnim situacijama tokom priprema za Olimpijske igre. Ove slike su izazvale brojne reakcije javnosti i postale predmet interesovanja širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading