U GRČKI KLUB STIŽE ZVUČNO POJAČANJE: Igrao za Totenhem, a sada će biti saigrač sa reprezentativcem Srbije!

Autor:

Sport

21.07.2024

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaboravljeni Argentinac u epizodi oživljavanja karijere.

U GRČKI KLUB STIŽE ZVUČNO POJAČANJE: Igrao za Totenhem, a sada će biti saigrač sa reprezentativcem Srbije!

Foto: Profimedia

Argentinac Erik Lamela, poznat po svojim nastupima za klubove poput Rome, Tottenhama i Sevilje, odlučio je da nastavi svoju karijeru u Grčkoj, tačnije u atinskom AEK-u. Lamela je stigao kao slobodan igrač iz Sevilje, gde nije imao zapažen učinak prošle sezone, odigrao je samo 19 utakmica i postigao dva gola, bez asistencije. Očigledno je da je odlučio da potraži novi početak i priliku za povratak u vrhunski fudbal.

Foto: Profimedia

Erik Lamela

Lamela je svoju evropsku karijeru započeo u Romi, gde je pokazao izuzetan talenat pre nego što je prešao u redove Tottenhama u Premijer ligi. Potom je proveo vreme u Sevilji, jednom od najznačajnijih španskih klubova. Sada će, sa svojim bogatim iskustvom iz najjačih evropskih liga, pokušati da pruži značajan doprinos AEK-u.

Zanimljivo je napomenuti da će Lamela imati priliku da sarađuje sa reprezentativcem Srbije, Mijatom Gaćinovićem, koji brani boje AEK-a. Ova dvojica fudbalera će zajedno pokušati da doprinesu uspesima grčkog kluba i ostave svoj trag u grčkom fudbalu.

Foto: Starsport

Mijat Gaćinović

AEK je očigledno prepoznao potencijal koji Lamela donosi sa sobom, te mu pružio priliku da pokaže svoje umeće i iskustvo na terenu. Lamela će imati priliku da se dokaže u grčkoj Super ligi i pokaže da još uvek može da bude značajan igrač na evropskoj fudbalskoj sceni.

Lamela je tako započeo novo poglavlje u svojoj karijeri, a vreme će pokazati kakav će uticaj imati na AEK i grčki fudbal uopšte. Navijači kluba i ljubitelji fudbala širom sveta sa nestrpljenjem očekuju njegove nastupe i nadaju se da će doneti kvalitet i iskustvo na teren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading