ŠARAPOVA SE PRISETILA AVANTURE SA NOVAKOM: Pale su i provokativne reči!

Autor:

Sport

21.07.2024

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Mnogo mi je smešna ta priča sa Novakom'' - navela je Ruskinja.

ŠARAPOVA SE PRISETILA AVANTURE SA NOVAKOM: Pale su i provokativne reči!

Foto: printscreen/Twitter/WTA

Novak Đoković i Marija Šarapova

Marija Šarapova, nekadašnja prva teniserka sveta, privukla je veliku pažnju javnosti svojim nedavnim boravkom u Crnoj Gori, ali i najavom mogućeg teniskog povratka. U podkastu "The Rennae Stubbs Tennis Podcast" otkrila je detalje o svojim mlađim danima i prijateljstvu sa Novakom Đokovićem.

- Mnogo mi je smešna ta priča sa Novakom. Ne sećam se šta je bila opklada, ali je rekao ako je dobije, onda moramo da idemo na večeru. Pristala sam da se kladim jer sam mislila da od večere svakako nema ništa. Pobedio je i rekao: "Idemo na večeru!" Na večeri mi je pitao i da se slikamo. To mi je bilo baš smešno. Sada ga poznajem jako dobro i neverovatno je videti koliko je strastven. Fascinantno je kako je dugovečan, u kojim godinama osvaja turnire. Neverovatno je kako se ophodi prema svom telu i kako se priprema - priseća se Šarapova.

 

 

 

 

Maša je otkrila da je još od najmlađih dana gajila prijateljske odnose sa Novakom, a posebno zanimljiva anegdota koju je podelila bila je vezana za snimanje reklame. Naime, dok su snimali reklamu u kojoj je trebalo da lopticom skine kutiju sa Novakove glave, Šarapova je promašila i pogodila Novaka u međunožje, što je izazvalo smeh, ali i nelagodu kod Đokovića.

Foto: Profimedia

Novak Đoković i Marija Šarapova

- Molim te, nemoj to više da radiš - rekao je tada Đoković. Maša se toga setila jednom prilikom.

Marija Šarapova najavila je ne tako davno da će igrati piklbol (jedna od varijanti tenisa koja je postala popularna u SAD) sa Andreom Agasijem i Štefi Graf, a mnogi svetski mediji nagoveštavaju da je moguć ozbiljan teniski povratak.

- Vraćam se redovnim treninzima. Vežbam opet jer je u jakom telu i jak duh - istakla je nedavno Šarapova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading