RAT U UKRAJINI ODNEO NOVI ŽIVOT! Preminuo poznati ruski sportista! Predviđali su mu BLISTAVU karijeru!

Autor:

Sport

21.07.2024

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je samo 16 godina.

RAT U UKRAJINI ODNEO NOVI ŽIVOT! Preminuo poznati ruski sportista! Predviđali su mu BLISTAVU karijeru!

Foto: shutterstock

Kako je potvrdio Bokserski savez Rusije, u terorističkom napadu koje su izvšrile Vojne snage Ukrajine (VSU), u gradu Šebekinu poginuo je 16-godišnji bokser Ivan Šaljnev.

Šebekino je ruski grad u Belgorodskoj oblasti, ima oko 40.000 stanovnika i nalazi se na samo šest kilometara od granice sa Ukrajinom, pa je često meta napada ukrajinskih snaga.

Vitalij Dunajcev, prvi čovek Bokserskog saveza Belgorodskog regiona, izrazio je duboko žaljenje povodom smrti mladog sportiste. Istakao je da je Ivan bio talentovan bokser, kome su predviđali blistavu karijeru, osvajač medalja na regionalnom šampionatu, kao i da je bio učenik Sportske akademije.

Republika

Foto: printscreen/Telegram

Ivan Šaljnev

- Tokom napada, dron je bacio eksplozivne naprave na igralište, što je dovelo do ranjavanja osmoro dece. Ivan je bio među njima. Odvežen je u bolnicu, na odeljenje intenzivne nege. Nekoliko dana doktori su se borili za njegov život, operisali ga, ali nisu mogli da ga spasu. Ivan je bio đak Sportske akademije, osvajač medalja na regionalnom šampionatu u boksu. Ove ggodine je uzeo dokumenta iz Akademije, po završetku devetog razreda. Na dan tragedije ovaj mladi sportista se takođe bavio u sportu, obavio je trening, a onda se uveče desio ovaj incident. U poendeljak će se obaviti sahrana, lično ću na njoj biti, a u ime naše cele bokserske porodice izražavam saučešće bližnjima i prijateljima - rekao je Vitalij Dunavcev.

Saučešće su izrazili i drugi sportski entuzijasti, uključujući i Bokserski savez Ruske Federacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading