VELIKA FRKA U HUMSKOJ! Kvartet igrača BOJKOTUJE Stanojevića! Ovo je razlog zbog kog ODBIJAJU da treniraju!

Autor:

Sport

21.07.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su crno-beli slavili na premijeri.

VELIKA FRKA U HUMSKOJ! Kvartet igrača BOJKOTUJE Stanojevića! Ovo je razlog zbog kog ODBIJAJU da treniraju!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana su na premijeri u Superligi uspeli da savladaju Napredak, kao gosti na svom terenu u Humskoj, ali to nije bilo ni blizu impresivne predstave koju su navijači očekivali.

Gol Mateusa Saldanje u sudijskoj nadoknadi doneo je crno-belima tesnu pobedu od 1:0. Trener Aleksandar Stanojević nije krio razočaranje izdanjem svog tima, ističući da trenutno ne mogu da igraju onako kako bi želeo. Očigledno je da "parnom valjku" nedostaje ludačka energija koja je potrebna za osvajanje titule.

– Znate moj stil i način igre. Furiozno, dinamično, ali trenutno ne možemo da igramo tim ritmom. Titulu ne osvajaju majstori, ona se uzima na ludačku energiju – pričao je Stanojević posle meča sa Kruševljanima.

Republika

Foto: Starsport

Mateus Saldanja

Stanojević je već ranije istakao da neki igrači imaju poteškoća sa prilagođavanjem načinu rada i treninzima. Kako prenosi Maxbet sport, grupa inostranih fudbalera teško se nosi sa jakim tempom treninga. To se pre svega odnosi na Mateusa Saldanju, Natana de Medinu, Ksandera Severinu i Alda Kalulua, jer se ovaj kvartet našao među igračima koji se nisu snašli u metodologiji novog-starog trenera.

Natan de Medina je čak izjavio da mu je potrebno četiri dana za oporavak od utakmice, dok su svi osim Saldanje propustili po najmanje jedan pripremni meč u Rusiji.

Sve ovo predstavlja ozbiljan izazov za povratnika na klupu srpskog viceprvaka, posebno imajući u vidu da se već za nekoliko dana suočava sa kvalifikacionim mečem za Ligu šampiona protiv Dinama iz Kijeva.

Sa evropskom sudbinom na kocki, Partizanu će biti potrebno vreme da se uigra po Stanojevićevim merilima, a vremena nema na pretek. S obzirom na trenutnu situaciju, jasno je da će crno-belima biti potrebno mnogo više od igre i rezultata da bi ostvarili uspeh na evropskoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading