NAVUKAO SE OPASNO! Alkaraz uradio i treću TETOVAŽU! Evo šta je sada IZABRAO! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.07.2024

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac osvojio četvrti Grend slem.

NAVUKAO SE OPASNO! Alkaraz uradio i treću TETOVAŽU! Evo šta je sada IZABRAO! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Karlos Alkaraz, trenutno treći teniser sveta, nedavno je ispunio obećanje koje je dao i odlučio se za novu tetovažu.

Iako su njegovi roditelji ranije izražavali negodovanje zbog njegovih tetovaža, ovoga puta su ponovo popustili.

Na društvenim mrežama se pojavila objava popularnog tatu majstora koji je tetovirao simbol Pariza - Ajfelovu kulu, zajedno sa datumom kada je "Karlitos" pobedio Aleksandra Zvereva iz Nemačke u finalu i podigao pehar.

Ova tetovaža predstavlja treću u nizu za momka iz Mursije. Podsetimo, prvu je napravio nakon osvajanja svog prvog Gren slema na Ju-Es openu pre dve sezone, gde je istetovirao datum 11. septembar 2022. godine na levom tricepsu.

Potom, druga tetovaža je usledila nakon osvajanja Vimbldona prošle godine, kada je "iscrtao" jagodu uz datum 16. jul 2023. godine.

Ovo nije prvi put da sportisti biraju da na svojoj koži nose simbole ili datume koji su im značajni. Tetovaže postaju sve popularnije među sportistima kao način da zabeleže važne trenutke i dostignuća u svojim karijerama.

Podsetimo, Alkaraz je u poslednja dva izdanja Vimbldona podigao pehare, savladavši oba puta najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića. Najpre u neizvesnom finalu prošle sezone rezultatom 3:2, a potom sa glatkih 3:0 pre nekoliko dana u Londonu. Ni to nije, međutim, pomoglo "Karlitosu" da napreduje na ATP listi, pa je ostao treći reket sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading