ISPRED TELEVIZIJE PINK NAJAVLJEN HAOS! Hitno oglašavanje - PRODUKCIJA dobila zvaničnu poruku!

Autor:

Zadruga

18.07.2024

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković se oglasio na Instagram profilu i najavio totalni haos!

ISPRED TELEVIZIJE PINK NAJAVLJEN HAOS! Hitno oglašavanje - PRODUKCIJA dobila zvaničnu poruku!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Otac poznate starlete Maje Marinković, Taki Marinković, nedavno se hitno oglasio na svom Instagram profilu, najavljujući da će večeras pre početka emisije "Elita - Narod pita" otkriti veliku tajnu o ćerkinom učešću u rijalitiju "Elita".

U svom emotivnom postu, Taki je izrazio zabrinutost i odlučnost da javno progovori o nečemu što će, kako je naveo, zauvek promeniti percepciju javnosti o Majinom učešću u popularnom rijaliti programu. Ova najava izazvala je veliku pažnju javnosti i podstakla brojne spekulacije o tome o čemu bi moglo biti reč.

- Izvinjavam se svim novinarima, što nisam bio u mogućnosti da se javim na pozive. U 23 h sam ispred televizije Pink - napisao je Taki na Instagramu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Taki Marinković Instagram

 


Nakon Taki Marinkovićevog objavljivanja ove tajanstvene najave, društvene mreže su bukvalno eksplodirale od komentara i spekulacija o prirodi ove "velike tajne". Mnogi pratioci i obožavaoci Maje Marinković izrazili su svoju radoznalost i nestrpljenje da saznaju o čemu se radi, dok su drugi izrazili zabrinutost i sumnju u motivaciju oca starlete za ovakvo javno obećanje.

U svom objavi, Taki Marinković nije otkrio detalje o prirodi tajne koju namerava da otkrije večeras ispred televizije Pink, ali je naglasio da će to biti trenutak koji će zauvek promeniti kako javnost posmatra Maju i njeno učešće u rijalitiju "Elita". Ova najava izazvala je lavinu pitanja i pretpostavki o tome da li je reč o nekoj skrivenoj pozadini Majinog učešća u rijalitiju, ili možda o nečemu potpuno neočekivanom.

S obzirom na popularnost i kontroverze koje prate učešće Maje Marinković u rijalitiju "Elita", večerašnji događaj ispred televizije Pink sigurno će privući veliku pažnju medija i javnosti. Mnogi su već najavili svoje prisustvo kako bi čuli Taki Marinkovićevu objavu, dok drugi izražavaju bojazan da bi ova tajna mogla imati dalekosežne posledice po Maju i njenu karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading