MAJA MARINKOVIĆ SE VRAĆA NA "MESTO ZLOČINA": Svi se pitaju da li je i ON ČEKA U BUDVI - u ovome su prepoznali MAMAC, šalje joj TAJNE SIGNALE? (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.07.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su u njegovim objavama na Instagramu videli poziv da požuri i što pre dođe.

MAJA MARINKOVIĆ SE VRAĆA NA "MESTO ZLOČINA": Svi se pitaju da li je i ON ČEKA U BUDVI - u ovome su prepoznali MAMAC, šalje joj TAJNE SIGNALE? (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon što su se Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera dogovorili da još neko vreme drže svoj odnos na ispitu i okrenuli svako na svoju stranu, pitanje je šta će na kraju od njih biti. Naime, bivši dečko Mione Jovanović, koja je svoju sreću nastavila da gradi sa Nenadom Aleksićem Ša, neko vreme će provesti u svojoj Hrvatskoj, dok Maja ne planira čak ni zbog njega da prekida tradiciju i po rastanku sa Panterom, pali u provod u Crnogorsko primorje.

Da li će je u tome ubrzati objave koje niže oženjeni reper Dragomir Despić Desingerica sa kojim su je povezivali prošlog leta, iako su to oboje posle demantovali, pitaju se korisnici društvenih mreža koji su njegove objave iz Budve doživeli kao mamac za učesnicu "Elite" koja je sveže puštena na slobodu.

Reper se oglasio iz Budve, odnosno "sa mesta zločina" ako se oslanjamo na prošlogodišnju aferu o kojoj su brujali svi mediji, gde i sada ima nastupe i boravi nekoliko dana.

Spekulacije o Maji i Desingerici bile su zanimljive javnosti i u vreme kada je odjeknula vest da su navodno zajeno, ali i nakon što su negirali da su u vezi. Tvrdili su da su samo drugari i natavili jedno drugom javno da pružaju podrškiu.  

Marinkovićeva je na sva usta hvalila Despićeve performanse na sceni zbog kojih ga mnogi osuđuju, dok je on je nju bodrio dok se takmičila u "Eliti" i isticao da je čak vidi kao pobednika ove sezone, što mu se nažalost nije obistinilo.

Mnogi su se čak pitali da li Jovana Tomić Matora tokom jednog razgovora sa Majom kojim je htela da je osvesti da ne treba da se ponižava i trči za Krofakom, jer će se sve promeniti čim izađe napolje. Ona ju je tada tešila kako zna bar trojicu, četvoricu koji će joj se odmah javiti.

Ispod ovog klipa koji se kasnije vrteo i na fan stranicama koje su pratile dešavanja u rijalitiju bilo je komentara da li je između ostalih mislila i na Desingericu, sa kojim je već jednom Marinkovićeva podigla veliku prašinu.

Republika

Foto: printskrin instagram

Maja Marinković večeras u "Narod pita"

Bilo kako bilo, Marinkovićeva večeras ima neodložne obaveze, s obzirom na to da mora da se pojavi u "Narod pita", a čim završi sve što je dužna po ugovoru sa produkcijom, za nju kreće uživanje u vrelom letu uz koktele na crnogorskim plažama i bazenima.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading