POKREĆU POSTUPAK PROTIV ŠA! Uroš se sa majkom UDRUŽIO protiv repera, stiglo JAVNO UPOZORENJE!

Autor:

Zadruga

18.07.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanić se neće zaustaviti dok ne dobije pravdu na sudu!

POKREĆU POSTUPAK PROTIV ŠA! Uroš se sa majkom UDRUŽIO protiv repera, stiglo JAVNO UPOZORENJE!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nenad Aleksić Ša

Najmlađi učesnik "Elite 7" Uroš Stanić odlučio je da presavije tabak i tuži repera Nenada Aleksića Ša, sa kojim je imao najbrutalnije sukobe u rijalitiju. Reper je često nasrtao na mlađanog Stanića, a i izgovarao najstrašnije uvrede na njegov račun.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Uroš odlučio da tuži Ša

Međutim, neće samo Uroš tužiti Ša. Naime, kako je Stanić naveo putem storija na društvenoj mreži Instagram, to će uraditi i njegova majka.

- Pored mene, koji sam te već tužio, tužiće te i moja majka, koja je prolila mnogo suza zbog uvreda koje si joj izgovarao! Jedva čekam da te postavim na svoje mesto, smradu - napisao je Uroš na društvenoj mreži Instagram.

Inače, Uroš nam je tokom superfinalne žurke otkrio šta se dešava sa njegovom porodicom.

- Čuo sam se sa mamom, izvinila mi se što je govorila neke laži i što je tako opravdavala mog oca. To je radila zbog "kupovine mira". Ja sam u rijalitiju bio bezbedan. Otac mi je poručio preko mame da će me odvesti u manastir i da će me zamonašiti na tri meseca i da ću iz manastira izaći preporođen i biću na pravom putu. Ja sam mami rekao ako mi bude prišao zvaću policiju i tražiću zabranu prilaska. Moja mama je za sada bezbedna, kada ne bude bila, tu je policija. Ja nisam kod kuće, kod drugarice sam i biću tamo do daljnjeg. Plašim se mog oca, ne izlazim iz stana previše, danas sam jednom izašao. Na oprezu sam. Imao sam dosta sukoba, dobio sam dosta pretnji - ispričao je Stanić.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Stanić priznao da dobija dosta pretnji

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading