PRVO OGLAŠAVANJE MILICE I TERZE NAKON POSETE GINEKOLOGU! Evo šta su DANAS SAZNALI!

Autor:

Zadruga

17.07.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako su mama i beba!

PRVO OGLAŠAVANJE MILICE I TERZE NAKON POSETE GINEKOLOGU! Evo šta su DANAS SAZNALI!

Foto: Shutterstock, Antonio Ahel/ATAImages

Nakon što je trudna Milica Veličković napustila rijaliti "Elita 7" i odlukom gledalaca širom regiona zauzela 15. mesto, nju je sačekala porodica koja joj je odmah pritrčala u zagrljaj. Nakon što su se strasti smirile, uspeli smo da na kratko popričamo sa Danicom Veličković, Miličinom majkom, koja nije krila sreću što će uskoro postati baka, a koja nam je u tom razgovoru otkrila da Milica i Terza u poneljak idu kod ginekologa.

Na žurci koja se dogodila u ponedeljak, pitali smo Milicu i Terzu kako su i kako je prošao pregled.

- Meni je top, navikla sam se na trudnoću i presrećna sam što sam trudna. Četvrti sam mesec, iako sam mislila da sam treći. Usredu idem kod ginekologa, da pogledamo bebu. Danas sam samo zvala da zakažem, a idemo u sredu. Pol otkrivam tek sledeći mesec. Nema potrebe ni za prenatalni, pošto smo radili "dabl test" i sve mi je u redu. Nema nikakvu anomaliju - rekla je Milica.

Foto: instagram.com/borabambiterzic

Milica kod ginekologa

Milica i Terza su danas zajedno otišli kod lekara na kontrolu, a Bora je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelio taj trenutak. Njih dvoje još uvek ne znaju kog pola je beba, a kao što su više puta istakli najbitnije im je da je živo i zdravo. Očigledno je da je ovaj dar stigao u pravo vreme, iako ni jedno ni drugo nisu na početku rijalitija ni da zamisle ovakav scenario.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading