LEBRON OPČINIO PETRUŠEVA! Evo šta je srpski reprezentativac rekao o "Kralju"!

Autor:

Sport

17.07.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanci ubedljivo trijumfovali protiv "orlova".

LEBRON OPČINIO PETRUŠEVA! Evo šta je srpski reprezentativac rekao o "Kralju"!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije doživela je ubedljiv poraz od selekcije SAD, u sklopu priprema za Olimpijske igre u Parizu.

Filip Petrušev izneo je svoje utiske nakon meča, ističući da je ovo iskustvo koje će im pomoći da budu spremni za nadolazeće izazove.

- Mislim da smo baš dobro ušli u utakmicu. Možda nismo igrali najpametnije, pravili glupe faulove na šutu, treba se navići kada igraš protiv Amerikanaca, onda i sudije malo tu kriterijum promene. Igrali su sa jakim pritiskom na lopti. Ovo je jedno veliko iskustvo, pogotovo što ćemo biti sa njima u grupi, da budemo spremni za Pariz - rekao je Petrušev.

Otkrio je šta bi Srbija morala da promeni u igri pred duel u Grupi C protiv istog rivala:

- Najviše se svodi na igru jedan na jedan i na trčanje. Ako gubimo loptu protiv njih i ako trče, pošto su neviđene atlete, treba da se vodi računa o lopti. Nema mnogo nekih akcija, konkretno igraju i treba da budemo spremni na to.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Lebron Džejms

Pešićev tim je dostojno parirao u uvodnoj četvrtini i početkom druge.

- Sigurno da je to recept. I treću četvrtinu smo onako kasnije napravili, dali smo par trojki, ali je recept prva četvrtina jer smo ušli bez respetka. Izgubili su par lopti, stisli smo ih i pritisli, dali smo lake poene, to je znak da može i treba sa njima da se igra, tako moramo 40 minuta. Možda nismo spremni za svih 40 minuta, ali bićemo spremni sigurno.

Iako je vikao na parketu, Nikola Jokić ništa nije rekao saigračima, ali ima ko jeste.

- Ništa. Avram drži motivacioni govor. A najveći utisak možda Lebron, pošto ima čovek 40 godina, a kreće se bolje od svih u ekipi. Kari koji ne promašuje...

Poslao je potom poruku srpskim navijačima:

- Spremamo se i dalje, bićemo spremni za Pariz. Nama je fokus na svakoj utakmici. Znamo koje utakmice u grupi moramo da dobijemo. Sa Amerima nema pritiska, a znamo da se i dalje spremamo - zaključio je Filip Petrušev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading