STIV KER SAMO LEPE REČI O JOKIĆU: Nikola je najbolji košarkaš na planeti

Autor:

Sport

17.07.2024

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras nije bilo njegovo veče.

STIV KER SAMO LEPE REČI O JOKIĆU: Nikola je najbolji košarkaš na planeti

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentacije Srbije i Amerike su se susrele u Abu Dabiju da bi odigrale pripremnu utakmicu pred Olimpijske igre. Naši reprezentativci bili dobri na samom početku, međutim Amerikanci su ih ipak "slomili" i došli do rezultata 79:105.  Potpuna dominacija Sjedinjenih Američkih Država u Abu Dabiju protiv Srbije. Ipak, prijateljska utakmica i poraz ne boli previše. Treba se pre svega spremiti za Olimpijske igre gde ćemo ponovo igrati protiv Amera i to odmah na otvaranju takmičenja.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 

Selektor reprezentacije Amerike, Stiv Ker je bio prezadovoljan ishodom meča i pohvalio je svoje momke nakon dve ubedljive pobede, protiv Australije i Srbije, ali je svestan da je ovo samo prijateljska utakmica. 

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

 

 

- Imali smo dan odmora, ali sam zadovoljan kako smo odigrali. Odigrali smo sjajno u odbrani. Adebajo i Entoni Dejvis su zatovrili reket. Najveća snaga je naša dubina na klupi. Potrebno je samo da igramo jaku odbranu, da budemo čvrsti. Imamo nekoliko tandema, kao što su Lebron i Stef Kari. Do sada smo pokazali da nam je to najveća snaga, ali i dalje radimo da budemo što bolji. Fokus je na odbrani. Nije bitno ko pogađa koševe, toliko smo talentovani. Danas je to bio Stef Kari, sledeću utakmicu će biti neko drugi - rekao je Ker.

Potom je odgovorio na pitanje vezano za Nikolu Jokića koji nije mogao sam večeras da ozbiljnije ugozi Amere.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 

- Nikola je najbolji košarkaš na planeti. U svemu je tolikoi dobro, večeras nije bilo njegovo veče. Srbija takođe trenira, pronalazi formu za Olimpijske igre. Nije ovo bilo njegovo najbolje veče - zaključio je Ker.

Našim "orlovima" samo ostaje da budu spremni pred sledeći susret sa Amerikom i da tad pokažu kakvi su oni zapravo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading