SAMARDŽIĆ IMA JASNE CILJEVE: Ovde želi da igra od sledeće sezone

Autor:

Sport

16.07.2024

23:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doneo je odluku.

SAMARDŽIĆ IMA JASNE CILJEVE: Ovde želi da igra od sledeće sezone

Foto: www.profimedia.rs

Iako je kružila informacija da bi lako bi moglo da se dogodi da u Fenerbahčeu od naredne sezone zaigra tandem srpskih reprezentativaca, od toga izgleda neće biti ništa.

Na ceni je, ali i na meti mnogih evropskih klubova. Pre svega u Italiji. Ponude stižu, on vaga. Traži onu najbolju, ali ima i jasan cilj u kakvom klubu bi želeo da nastavi karijeru.

Naime,  kako prenosi novinar Nikolo Šira, naš reprezentativac odbio je “šumare”, ali i Žozea Murinja i njegov Fenerbahče. Razlog toga je što Samardžić želi da igra Ligu šampionu i da nastavi karijeru u klubu koji igra to takmičenje.

– Lazar Samardžić je odbio ponude Notingem Foresta i Fenerbahčea. On želi da u narednoj sezoni igra u Ligi šampiona – napisao je Nikolo Šira.

 

 

Osim ponude iz Turske treba reći da je Srbina hteo i Lacio, koji je jedini izašao sa konkretnom ponudom. Predsednik Rimljana Klaudio Lotito kontaktirao je vlasnika Udinezea Đampaola Poca, ali mu se nije svideo odgovor od 20.000.000 evra, koliko crno-beli traže za svog najcenjenijeg igrača, pa ostaje da se vidi šta je sledeća destinacija i hoće li je uopšte naš reprezentativac menjati.

Lazar Samardžić je odigrao dve utakmice na EVRO u Nemačkoj i upisao 53 minuta na terenu, dok je u dresu Udinezea prethodne sezone na 34 meča u Seriji A postigao šest golova i bio asistent kod dva pogotka.

A što se tiče Murinja, on je kroz karijeru čak isticao koliko voli srpske igrače. I dan danas je u sjajnim odnosima sa Dejanom Stankovićem čiji je trener bio u legendarnoj sezoni kada je Inter uzeo tripletu, dok je Nemanju Matića praktično "vodao" gde god da je bio u Evropi... Sada mu ostaje nada da će Veljko Birmančević za koga je takođe pokazao interesovanje doneti drugačiju odluku od Lazara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading