LJUBIMAC GROBARA PRONAŠAO NOVI KLUB: Doneo je Partizanu poslednju TITULU, a sad ide na EGZOTIČNU destinaciju

Autor:

Sport

16.07.2024

23:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za nove izazove

LJUBIMAC GROBARA PRONAŠAO NOVI KLUB: Doneo je Partizanu poslednju TITULU, a sad ide na EGZOTIČNU destinaciju

Foto: Starsport

Marko Nikolić i Uroš Đurđević

U sezoni 2016/17, Uroš Đurđević je bio ključni igrač u Partizanovom osvajanju titule. Njegove sjajne partije su ga dovele do transfera u Olimpijakos, gde je proveo godinu dana pre nego što se preselio u Sporting iz Hihona. Tokom šest sezona provedenih u Španiji, Đurđević je odigrao 232 utakmice i postigao 66 golova, ostavljajući dubok trag u tamošnjoj Segundi.


Sada je ovaj iskusni fudbaler pronašao novu destinaciju i prešao u meksički klub Atlas iz Gvadalahare. Transfer je vredan 4.000.000 evra, a Đurđević će zarađivati 1.300.000 evra po sezoni. Ovo predstavlja novi izazov u karijeri Uroša Đurđevića, koji će imati priliku da pokaže svoj talenat u jednom potpuno drugačijem fudbalskom okruženju.

Republika

Foto: Starsport

Uroš Đurđević

Bivši igrač kluba iz Humske će moći da pokaže svoje fudbalsko umeće u jednoj od najegzotičnijih fudbalskih liga u svetu. Njegove veštine i iskustvo stečeno tokom karijere u Evropi mogu biti od velike koristi za Atlas, a grobari kojima sigurno odlazi Saldanja u suzama ispraćaju iz Evrope čoveka koji im je doneo poslednji trofej nacionalnog šampionata. Đurđević je bio član generacije Partizana koja je poslednja uzela Superligu Srbije 2017. godine.



Uroš Đurđević je napravio značajan put od igrača Partizana do svog novog angažmana u meksičkoj ekipi Atlas. Njegova karijera je obeležena uspesima i izazovima, a prelazak u Meksiko otvara novo poglavlje u njegovoj fudbalskoj priči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading