ŠOK-PREOKRET! Ša odveo Mionu u KRAGUJEVAC - pevačica se SUKOBILA sa porodicom!

Autor:

Zadruga

15.07.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni svi detalji suočavanja pevačice i njenih najmilijih!

ŠOK-PREOKRET! Ša odveo Mionu u KRAGUJEVAC - pevačica se SUKOBILA sa porodicom!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na superfinalu "Elite 7" došlo je do skandala između Nenada Aleksića Ša i porodice Mione Jovanović, a potom se pevačica posvađala sa svojima. Ona je odlučila da ostane u Beogradu kod repera, iako njeni ne žele da čuju za njega, a on je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" najavio da će Mionu odvesti kod njene porodice. Reper se sada oglasio, te otkrio da je Miona posetila svoje, kao i ju je on odvezao.

- Funkcionišemo super, verovali ili ne. Uopšte se ne svađamo, ne raspravljamo. Kao što sam pričao i tamo, uticaj svega, prostora, ljudi... Pitanja, potpitanja, ljudi koji skaču non-stop i kače se na priču. Sada napolju nema tih propratnih stvari, funkcionišemo super - pohvalio se Nenad, a potom otkrio da je Mionu odvezao u rodni grad, gde se zadržala svega nekoliko sati.

- Juče je bila u Kragujevcu, ja sam je vozio. Pričala je sa njenima, vratili smo se... Otišla je na nekoliko sati, da priča s njima i uzme neke stvari. Ja nisam išao kod njih u kuću, nisam bio blizu, čekao sam je negde.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ša odvezao Mionu kod porodice, ali su se brzo vratili

Na pitanje kako je prošlo novo Mionino suočavanje s porodicom koja njega ne podržava, rekao je:

- Standardno, oni su terali njihovo, ona njeno... Za sada je takva situacija, videćemo otom-potom. Na nama je da pokažemo suprotno od onoga što misle. Ono što je sigurno jeste to da smo zajedno, u Zemunu smo.

Njegovi su, s druge strane, znatno raspoloženiji od Jovanovića.

- Keva sve super, pozdravila je Mionu, rekla je da se ne svađamo, da pokažemo vremenom da smo okej. Burazer, snajka, ćale, svi sve super. Tu nema nikakvih problema, samo njeni još da spuste loptu - rekao je Ša za Pink.rs, koji je otkrio i da li je sa Mionom pričao o njenom bivšem dečku Stanislavu Krofaku Panteri.

- Nismo (smeh). Prevrteli smo neke klipove, videli smo Instagram i TikTok, iskačemo iz frižidera. Mojih klipova sačuvaj Bože koliko ima, i smešnih i ovakvih, onakvih. Nemoguće je bilo da se ne dotaknemo toga, ali usput, nikakva svađa i rasprava - rekao je Ša.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ša otkrio da li je pričao sa Mionom o Stanislavu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Jana

15.07.2024 15:11

Poštovana porodico Joanović, sve stvari njene da upakujete u kartonsku kutiju i prosledite joj po nosaču do Zemuna, da vas više ne uznemirava. To je njen pakleni izbor ,neka uživa u njemu. Nije dostojna da dolazi kada je padne na pamet ...jer se odrekla svoje svoje porodice,primitivka ne shvata da se rečima krvne veze ne raskidaju. Ni kulture ni mozga.Ona je prolupala totalno sa ovim bolesnikom koji se tri puta ženio,Sve su pobegle od njega, jer je tešak bolesnik....gledali ste Elitu.On je za psihijatrijsko veštačenje...Stanislava ne zaslužuje i zato je ostao dosledan sebe, da je ne želi više u svom životu.Mladić ima kodexe i svoje principe. POKAZALA JE VAMA SVOJE NEPOŠTOVANJE!

Dida

16.07.2024 17:03

Ma,mala se rano dala u oromet...godinu dana zivi sa jednim momkom,malo sa drugim,trecim...i dokle tako...a seksom placa stanarinu...bas bljutavo...fuj...a kad kaze,,da probam,,ja bih joj kao roditelj opalila samarcinu...sta bre da proba...da izabere najbolji seks?!to jos nisam cula...i tako,prodje zivot...strasno...