REPUBLIKA SAZNAJE: Nekadašnji golman OFK Beograda ima novi klub, gledaćemo ga u Evropi!

Autor:

Sport

17.07.2024

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čupić pred novim izazovima.

REPUBLIKA SAZNAJE: Nekadašnji golman OFK Beograda ima novi klub, gledaćemo ga u Evropi!

Foto: Privatna arhiva

Kako Republika saznaje nekadašnji golman OFK Beograda i osvajač Evropskog prvenstva sa Srbijom do 19 godina, Stefan Čupić nakon kraće pauze ima novi angažman. Naime, rođeni Nišlija je potpisao za litvanski Tansinvest, sa kojim će igrati Ligu Konderencija naredne sezone. Čupić je potpisao ugovor na godinu ipo dana i biće deo veoma stabilnog projekta.

- Dobio sam ugovor na godinu ipo dana, prezadovoljan sam. Klub je dobar i stabilan, osnovan je pre dve godine, ali imaju velike ambicije i svakog dana rastu. Prošle godine su ušli u prvi ligu i osvojili Kup Litavanije, pa ćemo od jeseni igrati Ligu Konferencija. Finansijski su stabilni, jako dobra forma stoji iza njih. Grade stadion i dosta ulažu. Pošto dugo nisam branio, pozvali su me na probu koja je trajala 10 dana. Danas će biti sve ozvaničeno - naveo je Čupić za Republiku.

 

Čupić je ponikao u niškom Radničkom, ali je sa 12 godina otišao u OFK Beograd gde je napravio svoje prve seniorske fudbalske korake. Osim tima sa Karabrume branio je još i za Dorćol, Bačku, Sarpsborg, Voždovac, Arat Armeniju, Olimpijakos Nikoziju, Radnički 1923, Rad, a poslednji angažman mu je bio u Nepalu u Ajapi. Takođe, bio je član reprezentacije Srbije do 19 godina koja je u Litvaniji osvojila Evropsko prvenstvo.

BONIS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading