PREMINUO FUDBALER BARSELONE: Nesrećni momak stradao u tuš kabini

Autor:

Sport

17.07.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač izgubio bitku u bolnici u kojoj je bio posle zadobijenih povreda.

PREMINUO FUDBALER BARSELONE: Nesrećni momak stradao u tuš kabini

Foto: Starsport

Ilustracija, fudbal

Hustin Korneho, 20-godišnji golman Barselone iz Gvajakila, je poginuo! Njegov klub je trebalo da noći između srede i četvrtka igra sa brazilskim Bragantinom, ali je on odložen jer je stigla tužna vest da je Korneho podlegao povredama koje je zadobio padom u tuš kabini.

Stravična nesreća desila se u noći između nedelje i ponedeljka kada se mladi Ekvadorac tokom tuširanja okliznuo i udario glavu. Iako je brzo prebačen u bolnicu, lekari su konstatovali da je upao u komu i da nema moždanih aktivnosti, tako da se najcrnji scenario naslućivao. Dva dana kasnije nažalost se i ostvario.

- Ne postoje reči ili fraze koje mogu da nam uklone bol koji osećamo u ovom trenutku. Sećanje koje je ostalo za njim daće nam snagu da zajedno prođemo kroz ovo. Hustine, zauvek ćeš biti u našim srcima. Počivaj u miru, prijatelju. Volimo te puno - saopštili su iz Barselone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BarcelonaSC (@barcelonasc)

Ona je trebalo da igra utakmicu u noći između srede i četvrtka, baraž za osminu finala Kopa Sudamerikane protiv Bragantina. Zbog ove tragedije, potpuno opravdano, ekvadorski klub je podneo zahtev da se utakmica odloži. Najverovatnije će im zahtev biti odobren.

Korneho je ponikao u omladinskoj školi Barselone iz Gvajakila, a u prvi tim ekvadorskog prvoligaša je promovisan prošle godine. Bio je treća opcija na golu iza Havijera Buraja i Viktora Mendoze, a odigrao je jedan meč za mladu reprezentaciju Ekvadora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading